tiistai 25. lokakuuta 2011

Meidän TALO

En voi oikein pukea sanoiksi tätä tunnetta.
Yritän kuitenkin.
 Olen mielettömän iloinen, olen suunnattoman onnellinen ja olen äärettömän ihastunut. 
Yöllä talopakettimme saapui tontille ja tänään aikaisin aamulla alkoi meidän talon kasaaminen. 
 Kuvat on otettu n. klo 15.30  ja kun kävimme miehen kanssa raksalla klo. 18 aikoihin työmiehet pystyttivät jo kattopaloja, alkoi jo hämärtää joten kuvia myöhemmin. Mutta nopeeta on!
 Kolmen päivän kuluttua suurinosa laudoituksista on kuulemma valmiina.

Jännittävän ihanaa mutta elämä on!


9 kommenttia:

 1. Oi, miten ihanaa! Näyttää nyt jo hienolta! Ja vie se miehesi sinne Levin Igluille, kun olette työmaan uuvuttamia :)

  VastaaPoista
 2. Wautsi mitä teillä on kerinny tapahtumaan sitten viime käyntini!!!
  Kisuvauvoja ja talokin noussu noin paljon, onpa upeeta =)

  VastaaPoista
 3. Hienolta näyttää! Meillä ollaan viikon päästä samassa vaiheessa, jännittää mille se talo sitten todella näyttää. Malli on hailuoto 153 mutta korotetulla ja jyrkennetyllä kattokulmalla kaavamääräysten takia. Juuri sellaista emme ole livenä nähneet. Jännää!!

  VastaaPoista
 4. Jänniä aikoja! Me olimme samassa tilanteessa melkeinpä tasan vuosi sitten. Edelleen rakentaminen kesken, mutta toivotaan että vuoden alussa päästään muuttamaan. Tsemppiä projektiin!!

  VastaaPoista
 5. Marita: olisi kyllä ihana yllättää tuo ukko-kulta, tässä vaiheessa kun materiaaleja valitaan taloon ja sataset vilahtaa silmien ohi, niin tonni, jonka laskin lentoineen kaksi yötä iglussa maksavan, menee näillä näkymin johonkin talon sisisteisiin :-/
  Fanniauroora: ollaan pruukattu olemaan käänteissämme vauhdikkaita:-)))
  Jaana: Tää on kyllä ihan mieltsin jännää nähdä omat valinnat livenä, meillä on muutokset selladia ettei muilla ole ollut, joten yllätystä kerrakseen! Eikö sinulla ole blogia mistä seurata tein projektia? Pian teilläkin alkaa tapahtumaan jeeeee!!!!!!

  VastaaPoista
 6. Oi siitähän se lähtee, kohta pääset jo valitsemaan niitä tärkeimpiä asioita ;) jippii!!

  VastaaPoista
 7. Padmerine: Ne tärkeimmät onkin pian tulossa, ihanaa!!!

  VastaaPoista
 8. Sabuska: Meillä ei ole blogia, valitettavasti, toisaalta... Olen ajatellut että ei mulla ole aikaa sellasen pitämiseen. Lueskelen muiden blogeja. En halua tehdä mitään sillai vähän sinne päin joten pelkään että viilaisin ja viilaisin sitä loputtomiin ja sitten se veis liikaa aikaa. En tiedä...

  Meidänkin talo tuli ja näyttää tosi hyvälle! Olemme tyytyväisiä! Nyt odotellaan sisustustarvikelaatikoita jotta pääsis tekemään lopulliset valinnat.

  VastaaPoista
 9. Näinhän se menee välillä huono omatunto kun ei kerkii blogata ja välillä taas tuntuu et lukeeko näitä ees kukaan vaikka tilastot näyttää muuta. Ihanaa että tykkäätte talostanne tässä vaiheessa oiski aika vaikee vaihtaa:-))) meiltä lähti sisustuslaatikot tänään pois ja saatiin valinnat tehtyä melko helposti:-)

  VastaaPoista