tiistai 12. lokakuuta 2010

Pienet isot

Meillä on juteltu kotona vauvoista, tyttöjä mietityttää syntyminen, millaisia kukakin oli vauvoina ja voisiko äidin masusta tulla vielä yksi vauva, ei voi tulla ei.
Kyllä ne meidän vauvat on nyt kasvaneet jo isoiksi ja viimeisinkin on kohta kolme vuotta!
Aika kuluu niin hurjaa vauhtia ettei meinaa perässä pysyä, olkoonkin klisee, mutta niin totta. Niin ihanaa ja suloista kun vauva-aika olikin, niin nautin joka hetkestä kun vauvat ovat kasvaneet isoiksi.
Ei ole vuosiin ollut aikaa, jolloin saa kaupassakin kävellä pilttipurkki rivistöjen ja vaippapakettien ohi. Tai että saa nukkua yönsä kaikessa rauhassa ja hiljaisuudessa, niin ihanaa!
Tänäänkin luin uusimman Divaani lehden kannesta kanteen sohvalla maaten, kun nuorimmaiset leikkivät sulassa sovussa yläkerrassa huoneessaan. Mega-luxusta!
Päiväkoti on jo tytöille tärkeä paikka kavereineen, sinne on aamuisin kiva lähteä leikkimään ja kolme lyhennettyä päivää tuntuu olevan liian vähän, kun leikit jää kuulemma ihan kesken :-) Koululaiset pärjäävät itsekseen kouluun ja sieltä kotio. Näillä eväillä on hyvä aloittaa työt syysloman jälkeen. Niin ihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti