perjantai 4. kesäkuuta 2010

Makuuhuone

Nojatuolin päällisiä odotellaan vieläkin, alkuviikosta pitäisi tulla taas muutama. Esittely vuorossa on meidän aikuisten makkari. Makuuhuoneessa on alkovi tyyppinen syvennys, en ole hyödyntänyt sitä mitenkään. Edellisillä asukkailla oli siinä sänky ja muu huone oleskelua varten, meillä ollut aina jotenkin näin :-) Harmittaa ettei nämä kuvat tee välttämättä oikeutta huoneesta, tunnelma on todellisuudessa paljon parempi. Pienempi yöpöydän lamppu vaihdettu näiden kuvien oton jälkeen korkeampaan, että ovat samanlaiset;-)
Hopeisessa puussa kävi kämmi; ihmettelin kirpparitavaroita laitellessani kolmea tuikkukuppia..Ne meni heti kaupaksi ja myöhemmin tajusin, nehän oli tämän puun tuikut!
Ei voi minkään, en kyllä kynttilöitä valvomatta yläkerrassa polttaisikaan.

Ihanaa viikonloppua!9 kommenttia:

 1. Kaunis makkari!

  Saanko udella, mistä olet ostanut päiväpeittona käyttämäsi valkoisen täkin? Pitkään olen meille samanlaista etsinyt, mutta joka kaupassa tuppaavat olemaan liian pieniä.

  VastaaPoista
 2. Itse löysin ihan tiimarista muutamat tuikkukipot aiemmin kahdesta eri kyntteliköstä hajonneiden tilalle.

  VastaaPoista
 3. HaHA: Täkki on Ikean untuvapeitto :-)

  H: Mä myin ne pidikkeetkin mihin ne tuikkukupit laitetaan.. Mutta eipä toi puu tarvitse niitä kippoja ;-)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanalta näyttää; upea tapetti, kauniit pöytälamput....otin muuten itsekin nuo hopeiset varjostimet noihin Pentikin pallolampunjalkoihin kokeilulle, mutta sitten kuitenkin halusin valkoiset:)

  VastaaPoista
 5. Kiitokset kommenteista!
  Soile: meilläkin on valkoiset varjostimet ollut näissä ennen, nyt otin nämä vaihtelun vuoksi ja siitä hyvä että kun on monia varjostimia niitä voi tanssittaa ympäri huushollia ;-DD

  VastaaPoista
 6. Kaunista, tässäkin huoneessa :) Kiva päästä kohta katsomaan ihan livenä teidän muuttunutta kotia!

  -Elsi

  VastaaPoista
 7. Kaunista!
  Ovatko yöpöytänne Artekin?
  -Heli

  VastaaPoista