torstai 13. marraskuuta 2008

Tuoksut valtaavat talon

Jouluvalmisteluita tai oikeasti vasta ajatuksia jouluvalmisteluista häiritsee energiapuutteen lisäksi ajan puute. Pitäisi ottaa itseä niskasta kiinni ja aloittaa..
Jospa sitten Lontoosta löytyisi ensi viikonloppuna jotain erilaista joulua, ihanaa päästä kokonaiseksi viikonlopuksi pois kotoa ja vieläpä ilman ensimmäistäkään lasta, mutta ennen kun kone on ilmassa istuu huoli pikkutyttöjen ensimmäisestä (ja toisesta ja kolmannesta) yöstä ilman äitiä ja isiä (2,5v ja 11kk). Sen tiedän jo nyt, että matka tekee äidille ja isille kyllä terää, saa varmasti uutta puhtia, kun välillä rentoutuu, tosin Lontoossa tulee varmasti nukuttua vähän ja käveltyä paljon, että takastullessa on sitten rakot kantapäissä ja univelkaa.. Lontoo on ihana kaupunki ja varmasti muuttunut mega paljon siitä, kun olen siellä viimeksi matkustellut.
Tämä tuleva viikonloppu kuluukin kaikkien lasten kanssa remontin, Eerikan syntymäpäivien ja kynttiläkutsujen pitämisen merkeissä, ei pöllömpää siis!

Tuoksut ovat vallanneet talon.. Tässä Shampanja-päärynä votiivi keittiön ikkunassa ja iltahämärissä


Työhuoneen lipasto on vihdoin löytynyt! Tämä siirtyy lähipäivinä yläkertaan, meidän makuhuoneeseen..


Sitten yksi suosikeistani edessä kolmisydän kynttilä Karamelli-päärynä & Vanilla aivan ihana tuoksu ja sopivan voimakas suureenkin tilaan, taustalla valkolumimarja pilarikynttilä ihanan jouluinen..


Välillä kun haluaa oikein tuoksutella laitan tuoksulyhtyyn Aroma simmersiä, nestettä joka tuikun avulla lämmittäessä leviää huoneeseen, voimakas ihana Mango-Mandariini meillä menossaLopuksi vielä Valkoinen ihanuus, Serenity enkeli tuikkivalle, suosikkeihini kuuluu ehdottomasti. Hankintalistalla nyt tarjouksessa oleva ystävyyden enkeli somiste, jossa enkeleitä onkin kaksi ja kynttilä loistaa vielä kauniimmin. Vieressä somiste kultamosaiikkihurrikaaniJos kiinnostuit kauttani tilattavista kynttilöistä, somisteista tai tuoksuista niin laita s-postia ja kerron lisää!
sabisiltanen@hotmail.com

6 kommenttia:

 1. Kauniin tunnelmallisia kuvia. Ja tuosta teidän Lontoon reissusta mie olen kyllä niiiiiiin kade!! Kerran Lontoossa käyneenä olen aivan täysin rakastunut siihen kaupunkiin, ja yksi suuria unelmiani on päästä sinne joulun alla. Ehkäpä ensi vuonna..

  Nauttikaahan matkastanne, hyvin ne lapsukaiset pärjäävät sen aikaa :)

  VastaaPoista
 2. Nautinnollista ja tunnelmallista Lontoonmatkaa ylellisesti kaksisteen! Muutuin kyllä vihreäksi(en tämän megaluokan flunssani johdosta, vaan sen vihreäksi tekevän ikävän tunnetilan :) johdosta)
  Itse haaveilemme josko joskus pidennetyn viikonlopun saisi Pariisiin ja 4 lapsukaista pitäisi jättää.....Lapset kyllä pärjäävät!!
  Ihanan tunnelmallisia kynttiläkuvia tuoksuineen<3<3

  VastaaPoista
 3. Onpas kauniita ja tunnelmallisia kynttiläkuvia! Niin se vaan on että kynttilät tekevät ihanan tunnelman ja mikäs sen mukavampaa kuin sytyttää kynttilöitä tähän kaamosaikaan:)

  VastaaPoista
 4. Voi että, nauttikaa Lontoon matkastanne ja toisistanne! Lapsetkin voi paremmin kun aikuiset voivat paremmin:) Toivottavasti myös joulujutskia löytyy...

  Noista kynttilöistä vielä, tarvetta olisi jouluksi ja ihmettelen ettei mistään löydy konsulttia täällä uuden kodin lähistöllä joka haluaisi kuvaston ja tilauskaavakkeen lähettää. Laitatko tulemaan?
  -Marjut

  VastaaPoista
 5. Poikkesin uudestaan :) Käypäs kurkista blogiini, siellä on sinulle jotain..

  VastaaPoista
 6. Todella kaunis koti Teillä ja suloiset lapsoset! :)

  Jostakin blogiisi eksyin ja ajattelin jättää sormenjälkeni ja takuulla tulen kuikkimaan uudestaankin :)

  Mukavaa joulun odotusta

  VastaaPoista