maanantai 25. elokuuta 2008

Kiirettä..

Takana taas remontin täyteisiä päiviä, ihan pakon sanelemia kylläkin. Muutama rästijuttu saatava valmiiksi ennen hoitolasten aloittamista, ihan turvallisuus syistäkin..
Lastenhuoneen uudesta tapetoidusta ilmeestä kuvaa, kun saadaan uusi lattia ja listatkin laitettua.. Ihan pian, luulisin.
Keskikerroksen listatkin ovat löytämässä paikoilleen, itseasiassa osa on jo paikoillaan.
Syyssiivotkin aloitettu.. Sain hankittua vihdoin kunnollisen Kärcherin imuroivan höyrypesurin, kun eteisen laatat alkavat olla ennemmin ruskeat kun vaaleat, tietysti ei voi Hugoa syyttää jos valitsee koiran makuutiloihin melkein valkoisen lattian.. Mutta kun me haluttiin ja kuviteltiin, että jynssätään sitten puhtaaksi. Kyllä niitä on saanut jynssätäkin, muttei ole tullut ihan puhtaaksi ;-) Suunnitelma B siis käyttöön, höyrypesurilla pystyy pesemään sitten kaikki lattiat, ikkunat, rosteri jääkaapinovet jne jne. Ja varsinkin kaakelit ja niiden saumat.
Nyt on konetta sitten testattu kunnolla, olen kyllä eri tyytyväinen, lattiat ovat PUHTAAT, eteistä joutuu käsittelemään useampaan kertaan. Sohvia, lattioita, seiniä, ovia, lavuaaria ym ym on höyrytetty oikein urakalla ;-)Lastenvaate päivitys täydessä vauhdissa, kuinka lapset voivat kasvaa niin paljon yhdessä kesässä ihmetyttää aina.
Haikealta tuntuu viettää viimeisiä äitiysloma päiviä, viimeistä kertaa ikinä. Kyynel. Suuret elämänmuutokset pelottaa minua aina, hyppy tuntemattomaan kauhistuttaa ja aina asioilla on kuitenkin tapana järjestyä ja ne alkaa sujumaan.
Niin ja onhan tässäkin valintakysymyksiä, kotihoidontuki on vain niin pieni paikkakunnallamme, etten tullut edes ajatelleeksi sitä, haluan jatkaa remonttia ja ostaa mitä tarvitaan. Meidän kaupunki, päätti luopua kuntalisästäkin vuosi sitten :-(

Viime viikolla olin pikkutyttöjen kanssa shoppailemassa Sellossa, kävimme syömässäkin, viimeisen viikon kunniaksi ;-D Muutaman vaatteen sain ostettua ja eteiseen penkin, siinä kaikki! Olin yllättynyt ostosteni vähyydestä, mutta monta ihanaa kauppaa jopa ohitin, kun romanttiset ruusut ja jutut ei vaan nyt ole mun juttu ollenkaan tällä hetkellä, eikä varmaan seuraavallakaan hetkellä. Ihailen runsautta ja romantiikkaa, mutta kotini pitää olla selkeä..

Viikonloppu on vietetty pikku prinsessojen kanssa, uusia kuvia luvassa lastenhuoneesta pian...
Kuvissa tytöt poseeraa tänään, Jemina 2v4kk kyselee ihan koko ajan mikä tämä on? Ja toistaa perässä, Milena 8kk ryömii tosi lujaa vauhtia ja nousee tukia pitkin, eikä ymmärrä edes pitää kiinni, joten muksahtelee tämän tästä :-(

2 kommenttia:

  1. voi miten suloisia lapsukaisia..

    VastaaPoista
  2. Samanlaisessa elämäntilanteessa täälläkin. Tuttu ja turvallinen olo kotiäitinä alkaa olla takana, mitäs sitten? Pää täynnä kysymyksiä, miten tästä eteenpäin. Minä jatkoin vielä harkinta-aikaa kotihoidontukilaisena, vaikka ei se rahallisesti ehkä kannattavaa olisikaan.
    Suloisia lapsia sinulla!

    VastaaPoista