tiistai 6. toukokuuta 2008

alkavaa viikkoa!

Pihahommia tehty aamusta iltaan ja paljon suunnitelmia tehty, joitakin aletaan piankin toteuttamaan kuten alapihalla sijaitsevan "laiturin" ja olohuoneesta mentävän terassin maalaus valkoiseksi. Näen silmissäni jo muutoksen..
Puitakin pihalta kaadetaan useita, joka tietää monen päivän pilkkomista, paikalleen kärräämistä, mutta sitten on puut talveksi valmiina.
On minulla "trauma" lapsuudestakin ;-) Kauniilla ilmalla olen mieluiten ulkona, äiti aina patisti ulos kun oli aurinkoista. Siinä syy, miksi sisustusrintamalla ja sisällä hommat ovat pysähdyksissä, valitan, blogistani tuli näin kesällä puutarha blogi ;-) Olenkin hankkinut paljon uusia kasveja pihalle kuten Tuijaa, Lumipalloheisiä, ruusuja, marjapensaita.. Terassille pelargoonit, miljoonakelloa, murattia. Lisäksi vähän kukkasipuleita maahan kaivettavaksi.


Kesäviemisiä tehtynä ;-)

2 kommenttia:

 1. No tämän etanaisen ottaisin miekin mielelläni meille... ;)soma kun mikä!!!

  VastaaPoista
 2. Voih, innolla odotan sinun "uutta" puutarhablogia, se on totta, että kun kesä on niin lyhyt täällä meillä, niin siitä täytyisi kyllä nauttia ulkona =) Minulla ei omaa puutarhaa ole kun asun kerrostalossa, mutta käympä aina täällä ihastelemassa mitä olet saanut aikaan...

  Toivotaan vaan oikein ihanaa ja aurinkoista kesää!

  Heidi
  <3

  VastaaPoista