sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Sunnuntaita!


  Sunnuntait ovat nykyään ihan parhautta. Minä en ole urheiluihmisiä enkä seuraa töllöstä mitään urheilua en edes autourheilua ja onnekseni olen nykyisin naimisissa samanlaisen ei-urheiluhullun kanssa. Meillä ei siis tuijoteta lätkää tai hiihtoa tai mitään.. Lapsuudenkodista  sain pieniä traumoja  "Bundesböndes" valioliigan jalkapallo-katsomon mylvinnästä. Meillä ei sekään täällä taustalla koskaan kuulu. 

  Rauhallista ja seesteistä. Nuoriso soittaa lempi biisejään, mutta ne onkin myös äitin makuun, paitsi Skrillexin pahimmat vävävvvvävääääääääää biisit, jotka aiheuttaa levottomuutta..

  Pikkutytöt leikkii rauhassa yläkerrassa kamalan sotkun keskellä, koululaiset pelailee, kissat paistattelee auringossa ja minä painelen tuonne aurinkoon kohta lenkille!


               Sunnuntain säteitä myös sinulle!





















8 kommenttia:

  1. Bundesböndes-mieheni on ihan urheiluhullu :D Meillähän näkyy siis kaikki maailman golfkanavat ja lätkäkanavat. Formulakanavia unohtamatta. Jos ei katso niitä niin sitten on itse urheilemassa. Ellei ole ruoka-aika ;D Vitsivitsi. Mutta olehan onnellinen tuosta anti-urheilumiehestäsi!

    Ihanaa sunnuntain jatkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska urheiluhullu mies sulla :-)
      Juu minä kyllä nautin tästä antiurheilumiehestä ihan kympillä, kokemusta on kyllä aktiivisesta penkkiurheilijastakin, ex-mies joka liimautui tv:n ja radion ääreen tämän tästä.

      Poista
  2. Omg missä tuo kisuliini istuskelee!Ottaa aivab itteäkin mahanpohjasta!:D
    Tuo matto on kyllä niin hieno mustanakin, ihana koti, oon seurannu blogiasi jo vuosia, tykkään tyylistäsi kovasti <3

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommentista!
    Äläpä muuta sano toi on aikamoinen keikkuja ja vieläpä meillä pulleampi kissoista, ihmeen rohkeasti se tuolla kaiteella kekkuloi eikä ainakaan olla nähty että koskaan olisi livennyt reunalta. Tosin kaiteessa on aikamoiset kynnenjäljet, että ilmeisesti ylös hypätessä on ollut jarrut päällä :-)

    VastaaPoista
  4. Löysin blogisi, kun googlailin tuota Arild-sohvaa. Se kiinnostaisi. Oletteko olleet tyytyväisiä sohvaan? Kestääkö eläimiä? Meillä on myös pari koiraa. Nykyiset nahkasohvamme menivät aika nopeasti huonoksi. Ariildin nahka tuntui kyllä aika paksulta. Teillä on sohvaan sopiva koiran petikin, mistä olette löytäneet sen?

    Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen Arildeihin todella tyytyväinen, meillä oli vuosia kankaisia valkoisia sohvia Ektorppeja useampi ja sitten Kivik ja väsyin siihen että ne tuntuivat meidän perheessä huutavan jatkuvasti pesuun pääsemistä. Arildissa on paksuin Ikean nahka ja meidän käytössä pärjännyt hyvin! Juuri putsasimme kauttaaltaan puhdistusaineella sohvan ja tuolit sekä käsittelin ne hoitoaineella, molemmat olivat Ikeasta nahkanhoitoaine setissä.
      En kyllä näitä ihan heti vaihda, kissojen kynsistäkään ei ole pahemmin jälkiä jäänyt, ihan muutama huti osuma vain. Suosittelen! JA sitten tuo koiranpeti, sen tilasin Gaiokselta, oli aika tyyris mutta ajattelin sen sopivan meille kun nenä päähän.. Koira vaan ei petiä mennyt lähellekkään, tekonahkaisena oli kova ja kylmähkö.. Teimme niin, että vanha peti oli ensin tossa ja siitä siirrettiin pehmuste tähän petiin, jolloin koira alkoi petiä käyttämään ja sittemmin hankin tuon karvaisen tyynynpäällisen ja nyt kelpaa peti meidän hienohelmalle :-)

      Poista
  5. Kiitos vastauksestasi!

    Sanna

    VastaaPoista
  6. Ihania tyynyjä, torkkupeitto ja kissoja :D Rexit on kyllä mainioita kissoja, itsellänikin on aikoinaan ollut yksi cornis rex.

    VastaaPoista