torstai 21. maaliskuuta 2013

Katse ikkunoihin..

Kun näin Pirkka-lehdestä tämän uuden setin käyttökokemuksen, niin kiinnostuin sen verran, että laitoin oman Kärcherin tilaukseen.(Tämä ei siis ole maksettu mainos ja olen ostanut tuotteen ihan itse) 
Tässä vempaimessa idea on suihkuttaa ikkuna sumutinpullolla, jossa ikkunanpesuainetta ja tuolla ikkunalastalla sitten vedetään imun kanssa ikkunat kuiviksi. Laite toimii 20 minuuttia latauksella, jonka jälkeen voikin pitää kaffepaussin ja laittaa vempain lataukseen.


Mies sai kunnian kokeilla laitetta ensimmäisenä, pesimme olohuoneen ikkunoiden sisäpuolet, ulkopuolia ei näillä näkymin pääse ihan heti näillä pakkasilla  pesemäänkään.


Sumutinpulloon laitettiin Kärcherin tehokkaan oloista pesuainetta, satsista tuli yhteen pullolliseen pesuainetta ja kaupasta saa sitten lisää.Sumutinpullon voi kiinnittää pesuvarteen tai suihkuttaa erikseen kuten me teimme syystä, että se tuntui helpommalta. Vaikka meillä olohuoneessa ikkunat ulottuu lattiasta hyvin lähelle kattoa, niin  hyvin ylettyy pesemään. Vanhassa Sinituotteen pesuvälineissä on meillä jatkovarsi, jollaista tässä systeemissä ei ollut, mutta en ole ottanut selvää, onko sellaista saatavilla.Lasta-kuivurilla tulos viimeistellään ja jälki on kyllä puhdasta ja viirutonta. Pesuvesi imeytyy säiliöön, joka on kätevää. Ihan vähän sai alakarmista pyyhkäistä vettä kuitenkin, mutta tosi vähän entiseen pesusysteemiin verrattuna.


Meillä on olohuoneessa ja keittiössä näitä korkeita ikkunoita seitsemän ovi mukaan luettuna plus kaikki muut talon ikkunat, että pestävää kyllä tälle vempaimelle riittää ja ei tarvinnut paljoa miettiä, kun jotakin helpotusta urakkaan lopultakin on olemassa : )Näistä tuli kyllä hyvät ja tehokkaat kaverit meille, oltiin pesutulokseen tyytyväisiä ja nyt odotellaan että saatais lämmintä  keväistä ilmaa ja voitais pestä ikkunoita ulkopuoleltakin!

Jokos näytön sillä puolella on haaveissa puhtaat ikkunat? 

Ihanaa huomenna on perjantai, mukavaa iltaa! 

7 kommenttia:

 1. Kiitos tästä infosta! :) Miten pitkä latausaika tuossa suunnilleen on, jos akku kestää sen 20 minsaa kerralla? Tekis kyllä mieli tilata apua ikkunanpesuun ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua nyt en osaa vastata kauanko kestää uudestaan lataus.. Pitää katsoa, kun seuraavaks pesee!

   Poista
  2. Katsoin valmistajan sivuilta ja siellä oli 2 tuntia latausaika. 20 minuutilla kuivaa jo kyllä aika paljon.

   Poista
 2. Minkä hintainen tuo vekotin on? Meillä kans lattiasta melkein kattoon ikkunoita paljon joten apu olis ihan kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.vertaa.fi/hoyrypuhdistimet/karcher/wv_75_plus/
   Tilasin omani Directistä ja se tais olla 69 ja rapiat silloin :-) Nyt näyttäis olevan tuon 75,-

   Poista
 3. Aika paljon menee aikaa lataukseen :(
  Ei kiva...

  VastaaPoista