keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Koristeelliset kakut

Täällä ollaan pyöritelty vaihteeksi sairastupaa mutta nyt näyttäisi siltä että taudit on selätetty.

  Löysin eilen kauppareissulta kakunkoristelu lehden, kun karamelli! Olin ehtinyt tutustua siihen facebookissa ja kouluilta menikin kivassa odottavassa tunnelmassa, kun halusin päästä kotiin lehteä selailemaan: ) 
  Lehti on aika ohut, mutta vinkit jatkuvat sitten seuraavissa lehdissä ja joka lehden mukana tulee joitakin tarvittavia välineitä, joten hintakaan ei päätä huimaa. Tässä numerossa muutamia työtapoja opetettiin hyvin seikkaperäisesti ja selkeiden kuvien kera, perhosmuotit ovat metallia ja vaikuttavat ihan kestäville.
 Haluan tehdä ainakin noita perhospikkuleipiä Jeminan 7-vuotis synttäreille. Kyllähän tämä uusi harrastukseni vei minut heti mukanaan, että tilausta jo naputtelin leivontatarvikkeiden  nettipuoteihin : ) Ystävän kanssa on puhuttu myös menosta yhdessä  kakunkoristelu kurssille.. 

Ulkona paistaa aurinko niin lämpimästi jo!  Sisälläkin on jo  tosi lämmintä tuosta ilmaisesta aurinkoenergiasta, joka sisään suurista ikkunoistamme tulvii.


Mukavaa keskiviikkoa!
                                                                 

3 kommenttia:

 1. Mä olen myös aloitteleva kakunkoristelija ja odotan sitä, että päästään uuteen kotiin ja on tilaa puuhailla. Nykyisen kodin keittiössä kun ei ole laskupintaa. Olen myös tuota lehteä kuolannut, täytyy laittaa hankintaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuli netissä ihaillessani noita perhospikkuleipiä niistä ihan pakkomielle ja täytyy eka satsi leipoa mahdollisimman pian :-)

   Poista
  2. Mä tein esikoisen synttäreille tuolla lehden kannen idealla Angry Birds -muffineja. Siis suklaamuffineja, joissa oli päällä erivärisiksi värjättyjä kreemejä ja niiden päällä sokerimassasta askarreltua lintuhahmoja. Esikoinen oli ihan fiiliksissä :)

   Poista