maanantai 24. tammikuuta 2011

Tietsikkatila

Muuttaessamme taloon tämä tila keskikerroksessa oli vain läpikulkua ja ulkovaatteita varten, sittemmin älysin hyödyntää sitä myös tietsikkatyöskentelyä varten, olkootkin että on kannettava, niin tässä näkee ikkunasta ulos surffaillessa :-) Kaapit valittiin remontissa Ikeasta ja kaapissa säilytetään vieraiden takit, kun tila on jatke eteiselle. Tästä huoneesta mennään olohuoneeseen, eteiseen ja yläkertaan.




Pitihän se tuolikin hankkia kun toimistotarvikkeet sopi siihen niin kivasti (älkää kiinnittäkö huomiota roikkuviin johtoihin..) ;-)


Vaatekaappiin olen ollut supertyytyväinen, samoin Malm kalusteisiin, vaikkei tota pöytää saanutkaan valkoisena ja tapetti on pirtsakka mielestäni edelleenkin, tykkään.
Iloa ja valoa viikkoosi, meillä parannellaan flunssaa :-/

9 kommenttia:

  1. Hei, uusi lukija täällä :) Kylläpä näyttää kauniilta! Tuollaisen tapetin ottaisin mielelläni meillekin. Meillä tulossa eteisremontti ehkä kesällä. Mistä tuo vaatekaappi siis on? Näyttää hyvältä. Tervetuloa vastavierailulle mun blogiin :)

    VastaaPoista
  2. Tuo vaatekaappi on tosi upee!!! Ja muutenkin teillä niin kaunista ja selkeää!! Itse kun oon tilpehööraaja... mieli kyllä tekee kovin selkeyttää tätä huushollia, mutta katotaan ny, mieli kun muuttuu tämän tästä!!!!
    Mukavaa maanantai-iltaa ja koittakaahan parantua=)

    VastaaPoista
  3. Sulla on kyllä ihana koti ja niin kadehdittavan siistiä :-D. Hyvä idea tuo tietsikkapöytä ja tuoli aika makea ;-)

    VastaaPoista
  4. Terhi: Tervetuloa kiva saada uusia lukijoita, tulen vastavierailulle tottakai! Ikeasta meillä on vaatekaappi, kuten melkein kaikki muukin ;-)))
    FanniAuroora:Kiitos kiitos kehuista, totta on että on kamalan vaikea selkiyttää jos tykkää monenlaisista asioista, minullakin on vasta alkanut hahmottumaan viime vuosina mitä haluan/tarvitsemme kotiimme. Mutta paljon on tavaraa kauttani kierrättynytkin vuosien saatossa :-)
    Anonyymi: Kiitos ja voin kertoa, että nämä kuvat on otettu suursiivouksen jälkeen ;-) Meillä lapset kuljettaa vielä niin paljon tavaraa, että normi iltana on kyllä ihan toisen näköistä ;-))))
    Juu haaveilin pitkään kapeasta tasosta/pöydästä, että voi istahtaa alas, muttei kuitenkaan ole varsinainen oikea työpöytä, koska sellainen meillä on miehen työhuoneessa ja lapsilla omat ja itse en sellaista edes tarvitse..

    VastaaPoista
  5. Piti vielä tulla kiittämään...
    Ihanat ja niin siistit kotisi kuvat innoittivat mut keittiönsiivoukseen=)
    (minut, jolle siivous on pakkopullaa...;)

    VastaaPoista
  6. FanniAuroora: Ole hyvä vain, pitää aina inspiksen puutuessa itsekin vilkaista näitä omia kuvia ;-)

    VastaaPoista
  7. Sulla on ihana blogi ja teidän koti on niin kaunis ja just mun makuun. Selkeä kaunis sisustus <3

    VastaaPoista
  8. Upean näköistä, niin tietsikkatilassa kuin koko kodissa :)

    Minua kiinnostaisi mikä tuo tapetti on nimeltään? ja mitä värejä siitä on olemassa? Jossain olen nähnyt myös sini-/turkoosisävyisenä...

    VastaaPoista
  9. Anu: Tapetti on Borås tapetter mallistosta, Värisilmä myy sitä ja sitä tosiaan on turkoosi pohjasena, musta pohjasena ainakin

    VastaaPoista