sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Hyvää Uutta vuotta!


Viimeinen työpäivä viime vuoden puolella lahjatavarakaupassa meni nopeasti ja kävin sen kunniaksi nopeasti Sellossa muutamissa liikkeissä katsastamassa alet, aika vähän oli minun maun mukaista.
Iittalan Ote harmaat lasit 2kpl 7€Tietsikkapöydälle ORDNING&REDA sarjaan täydennystä, muistilaput ja kynäpurkki, ei alessa. Työtuoli alkaa olla aikansa elänyt tässä pisteessä, eikös tähän kävis kivasti yks tietty muovinen kirkas tuoli Kartellilta??? Ja kun oikein muutosta haetaan niin lamppu kanssa ;-DPipo ja kaulahuivi lasten kanssa ulkoiluun mustien ulkovaatteideni piristykseksi, fuksiaa en ole vuosiin ostanutkaan :-)Uusi vuosi ja uudet haasteet ja haaveetkin toteutuksineen on edessä. Toivon teille kaikille oikein onnellista ja hyvää UUtta Vuotta 2011!!!

3 kommenttia:

 1. Hauskaa, että Sello tuttu paikka sinulle! Minulle tullut tutuksi hotellin kautta (siskoni on hotellin johtajana siellä). Kivoja asioita löysin kuitenkin ja voi, miten hieno työpöytä sinulla on! Mukavia uuden vuoden suunnitelmia!

  VastaaPoista
 2. Ihanat pipo ja kaulahuivi ja vielä lempimerkkiäni!Täällä landella noita ei näy ikänä ales :-( ja normihinnalla on niin vietävän tyyriit mutta olen kyllä tulos/menossa Hesaan tammi-helmikuun aikana ehkäpä sitten stokkalta tai jostain...jos vielä olisi alea...

  VastaaPoista
 3. Marita: Olin Sellossa töissä :-)
  Glosta pidin minäkin, kun olimme Helsingissä pikkujouluissa.
  Marilla: Taas yhteistä; Gant :-)
  Väri hiukan mietitytti, en vuosiin ole ostanut noin kirkkaita, mutta täys mustat toppavaatteet vaativat kyllä jotain piristettä.. Nää ei ollut alessa, mutta sain niistä Sellon työntekijänä -10% kuitenkin :-)

  VastaaPoista