lauantai 15. tammikuuta 2011

Lauantai iltana

Viikko töitä takana uudessa työpaikassa ja täytyy sanoa että viihdyn hyvin! Hoitoala on kuitenkin se mun juttu, sisustella voi sitten harrastusmielessä, eikä ne somistajan opinnotkaan ole hukkaan menneet.
  Elämässä pitää mielestäni kokeilla ja katsella erilaisia asioita, tehdä valintoja löytääkseen itselle ne oikeat. Sisustusalalla töitä on vähän ja toisaalta se etten edes hakenut jokin kuukausi sitten sisustusliikkeen somistajan paikkaa, jossa olin harjottelussa pitkään aikoinaan ja silloin se paikka olisi ollut unelmieni täyttymys, kertonee että siltä osin unelmat ovat muuttuneet.
Olen siis erittäin tyytyväinen tämän hetkiseen elämääni :-)
Lauantai alkoi kuitenkin ikävästi migreenillä, jonka sain onneksi taltutettua täsmälääkkeellä iltapäiväksi, suunnittelemani reissu sisustuskaupoille sai kuitenkin tältä päivältä jäädä.
Lauantai ilta on meneillään sentään mukavissa merkeissä, kaikki lapset koolla ja PlayStation move ja start the party peli on saanut koko perheen hyppimään ja huitomaan telkun edessä, tosi hauskaa ;-D 
Ohjain on pelaajan kädessä ja tv:n päällä oleva kamera kuvaa peliä, nyt jatkamaan kun mun täytyy voittaa edes kerran..
Muksaa lauantai iltaa!!!

5 kommenttia:

 1. Hei, onpas kiva kun löysit sen oikean alan itsellesi! Niin ne unelmat joskus muuttuvat tai muuttavat muotoaan.
  Teillä tosiaan näyttää olevan hauska lauantai, onneksi sait migreenin taltutettua!!! (tiedän, ei oo kiva!)
  Hauskaa perhe-iltaa teille sinne=)

  VastaaPoista
 2. voih, migreenit on kauheita :/.

  kuulostaa mukavalta illanvietolta :). ihanaa perhekeskeistä iltaa sinne!

  VastaaPoista
 3. Sama kuule täällä!Niin paljon kun sisustamista rakastankin, niin vaikka vaihdoin alalta nyt lasten- ja nuorten psykiatriaan, olen todella tyytyväinen valintaani! Olen viihtynyt tosi hyvin, ja työ on tosi mielenkiintoista ja tärkeää! Kiva että sinäkin olet viihtynyt!

  VastaaPoista
 4. niin, onhan se ihmisten kanssa työskentely kuitenkin palkitsevaa. Tosin sisustaminenkin ilahduttaa monia, mutta se on vain pintaraapaisu. Kivalta näyttää teidän la-illan vietto!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista!
  Migreeni on ihan KAMALAA, onneksi käy kylässä kerran pari vuodessa vain.
  Olin aiemminkin päiväkotityössä, mutta kotivuosien jälkeen päätin hakeutua sisustusjuttujen pariin. Kokemus oli ihana, muttei minua varten. Seisomatyö oli huono terveyteni kannalta (vaikeita kulumia) ja työajat taas perheen kannalta, joten nyt ovat kaikki tyytyväisiä :-)
  Tää peli on kyllä ihan mahtava, suosittelen koko perheen peliksi, meidän pikkutytöt ei vielä osaa/pysty pelaamaan mutta ovat sitäkin innokkaampia kannustusjoukoissa ;-D

  VastaaPoista