perjantai 7. tammikuuta 2011

Neidonkeitaassa

Meillä on tosi kiva uimahalli tässä kotimme lähellä Lohjalla.  Uimahalli joka muistuttaa pienimuotoista kylpylää, Ikaalisten tai Rauhanlahden kylpylät ovat ehkä aavistuksen viihtyisämpiä ja huomattavan paljon kauempana :-)
 Kävimme Tapaninpäivän vapaan kunniaksi siellä lasten kanssa ja kyllä oli taas kivaa!!! 
Sielta löytyy kuntoallas, terapia-allas, lastenaltaita, poreallas, hyppyriallas ja kaksi vesiliukumäkeä ym.
Kiva paikka, tähän kohtaan olisin laittanut kuvia, muttei niitä saanut sivustolta kopsattua ja omaa kameraa en sattuneesta syystä mukaan ottanutkaan.Lisätietoa saa kuitenkin Neidonkeitaan sivuilta.

  Vähänkö olis ihanaa lähteä tässä tammikuussa taasen lämpimään ja aurinkoon, voitteko te kuvitella lintujenlaulun, kuuman hiekan jossa  sisiliskot paistattelevat päivää, mutta salamana livahtavat kiven alle tai kuivaan kasvistoon piiloon?
 Tai kuvitelkaas iloiset lapset kirmailemassa päivän shortseissa, tehden hiekkakakkuja lämpimän tuulen puhaltaessa hiuksiin. Ja kun lapset ovat nukkumassa niin se hetki ilta-auringossa, jolloin siemaillaan terassilla viileää Sangriaa.
Minä voin kuvitella ihan helposti!
Uima-allas kuvia vuoden takaa,
Ihanaa viikonloppua teille, iloa ja valoa!

6 kommenttia:

 1. Juu, nyt vois kyllä taas lähteä täältä lumi/räntäsateesta johonkin aurinkoon! Mutta kun on juuri alkanut tuo uusi työ, ei millään heti kehtaa lomaa pyytää...Pääsiäisen aikoihin olis tarkoitus lähteä miehen kanssa kaupunkilomalle mutta kun se pääsiäinenkin on tänä vuonna vasta joskus huhtikuun lopulla, millähän sitä jaksaa odottaa??

  VastaaPoista
 2. Kylläpä ilahduttivat nuo uima-allaskuvat, toivat unenomaisen muiston kesästä. Kyllä sellainenkin taitaa olla olemassa ?

  VastaaPoista
 3. Marilla: Pääsiäiseen tuntuu olevan ikuisuus ja kesään vielä pitempi aika, mutta jaksaa, jaksaa!!!
  Marita: Minä olen jo monena päivinä fiilistellyt kesä kuvilla, kyllä se vielä tulee :-)

  VastaaPoista
 4. mäki aloin tänään tosissani oottaan kevättä ku tuli nää plussakelit, yöks, en tykkää! inhoon loskaa ja märkää! pakkaskelit oli ihan kivoja, maalis-huhtikuussa vois sit lumi sulaa yhes yös :)

  VastaaPoista
 5. Juu hassuinta oli, että aamulla öisen lumisaeen jälkeen, vedettiin lapsia pulkassa ja nyt iltapäivästä asfaltti paistoi aurausauton jäljiltä.. Mun puolesta ne lumet vois sulaa NYT ja kelit muutenkin lämmetä vaiks sinne +20 asteeseen :-P

  VastaaPoista
 6. Täällä myös koko perheellinen ahkeria Neidonkeitaalla kävijöitä! Mä tykkään siitä paikasta!

  VastaaPoista