tiistai 10. heinäkuuta 2012

Sohva arjessa


Meillä on ollut kotona jo viitisen vuotta valkoiset kangas-sohvat, Ikean pestäviä Ektorppeja ja sitten Kivikkiä. 
   Sen viis vuotta myös harmittelin jatkuvasti pesua huutavia päällisiä ja juuri pestyt päälliset kestivät vain pyhättömän viikon puhtaina tässä sortin sakissa; kissojen, koiran ja lasten kanssa..
   Mitta täyttyi lopulta ja mietin vaihtoehtoja pitkään ja hartaasti, nahkakalusto tuntui helpoimmalta vaihtoehdolta, mutta silti vähän pelotti, miten kissojen kanssa sopii ja ottaako vitivalkoiset ja  riskit..                              Nyt kalusto on ollut meillä käytössä toista kuukautta...  Ja me tykätään ihan älyttömästi!!! Nää on ihan parhaat meidän perheen käytössä, putsattukin pyyhkimällä monesti. Kissojen kynsistä ei mainittavaa jälkeä ole jäänyt. Koira ei edes yritä sohvalle. Ihan parhaat sohvat mitä meillä on ollut ikinä.Ulkonäkökin miellyttää kovin, tarpeeksi simppeliä: Olen tyytyväinen, että lopulta kahdesta mallista päädyimme juuri tähän.
Tyynyillä saa kuitenkin vaihdettua kaluston ilmettä helposti ja nopeasti. Tänään turkoosia ja raitaa, ensi viikolla voi olla jo jotain ihan muuta : )Lissu sai tänään oman valkoisen "nahkaisen" petinsä, tosin vanha peti tuntuu olevan parempi, jotain muutakin valkoista kivaa hankimme tänään, siitä sitten omaa postausta pikapuolin, pysy kuulolla!


                                             Mukavaa iltaa iloa ja valoa!
                               

3 kommenttia:

 1. näyttävätkin tosi upeilta nuo sohvat, wau!
  heh, koiruus näyttää mököttävän ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan tosiaan tyytyväisiä sohvaan, toisin kun Lissu omaansa.. Niinhän tuo taitaa mököttää, laitoin vanhan petin pehmusteen tuohon uuteen ja nyt sentään makaa pedissä, vanha peti on kyllä meidän makkarissa, ettei Lissun tarvinnu siitä kokonaan luopua :-)

   Poista
 2. hei, sulla on hyvin samanlainen maku kuin minulla, synttärilahjalaukkua myöden, onko tämä sohvakalusto Ikeasta, vai Anttilasta, olen pähkäillyt Anttilan ja Ikean ja Sotkan kalustojen välillä, tuo olohuoneen mattonnekin taitaa olla samanlainen kuin minulla :)
  liityn lukijaksesi. Kiva blogi sinulla!

  VastaaPoista