keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Minimatkalle
Minulla on synttärit ihan justiinsa, mutta tällä kertaa vietän ne matkoilla : )

Muun perheen jäädessä kotiin, aikaistettiin synttäri-traditiota parilla päivällä Helsingissä ja mentiin meidän tyttöjen kanssa Stockmannin terassille syömään salaatit, kuten viime vuonnakin. Olin hekumoinut kylmäsavulohi-jokiravunpyrstö salaatista lasillisella valkoviiniä jo muutaman päivän, mutta jostain ihme syystä tilasimme kuitenkin vuohenjuustosalaatit, jotka olivat kyllä pienoinen pettymys..

Ruokaseurueeni koostui miehestä ja 6-v. ja 4-v. tytöistämme. Olisipa ollut kiva olla liikkeellä miehen kanssa kahden.. Mutta ei oltu, huoh.

Tytöt valitti kylmyyttä eikä juustokakkukaan sitten kuitenkaan maistunut. Vuosi sitten samainen reissu meni paljon kivemmin, vai kultaako aika vain muistot?


Kuva lainattu Stockmannin sivuilta, mielestäni väri on aavistuksen tummempi luonnossa


Kävimme shoppailemassa synttärilahjani, joka oli tänäkin vuonna käsilaukku, niitä kun ei koskaan voi olla liikaa : )

Tarvetta ihan peruslaukulle oli, joten valitsin Michael Korsin nahkaisen Hamilton satchelin ruskeana.

Käytiin vielä jätskillä ja sain lopulta syödä annostani yksin pöydässä, kun tytöille tuli juoduista luomuomppumehuista armottomat vessahädät, kerrankin sentään yhtaikaa!!!

Lapset kasvaa ja pian näitäkin reissuja muistellaan kaihoisasti, sitä odotellessa : )Koko loma ollaan nukuttu pitkään ja herätty hiljaksiin fiiliksen mukaan..
  Aamupalat on nautittu useimmiten aamuauringossa terassilla. Huomenna harjoittelu   arkeen ja aikaisiin herätyksiin taas alkaa, sillä olen ennen kukonlaulua matkalaukkuineni tuolla pihalla odottamassa ystävää matkaseurueestani ja lähdemme lentokentälle minimatkalle päämääränä Praha. 
Seuraavaksi luultavasti Praha aiheista postausta luvassa, pysykäähän kuulolla!

                                         Ihanaa iltaa, iloa ja valoa !

6 kommenttia: