perjantai 27. tammikuuta 2012

WANTED: Vallilan Mon amour

Katselin pitkin viime kevättä Vallilan Mon amour verhoja musta-valkoisina ja en sitten ostanut, koska silloiset tapetit oli aika hallitsevat ja ilman verhoja oli jotenkin ok..
Mutta NYT haluaisin ne verhot ja voit arvata ettei niitä ole enää löytynyt mistään.. Ei niin mistään!!! Ja mulle on tullut nyt näistä  ihan pakkomielle :)
(kuva lainattu googlen kuvahausta)

Jos haluat myydä minulle omasi 2-4 kpl tai tiedät jonkun joka haluaisi  myydä, niin pliis ota yhteyttä!


Ihanaa viikonloppua, meillä loma sen kun lähestyy!                  


8 kommenttia:

 1. Hei! Kiva seurata teidän rakennus projektia! Ootko täältä katsonut tuota kangasta? http://www.kodin1.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=709758&storeId=3444&catalogId=3444&shopId=3050000&compartmentId=3050100&categoryId=3050102 Terv.Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen juu katsonut että kangasta saisi ja joudun viime kädessä turvautumaan siihen jos muuta ei löydy :-) Mun ompelutaito on vaan niin sun näin, en ole niin turhan tarkka ja se kostautuu sitten kyllä ikkunassa jos ei oikein kuviot kohdistu :-)))) Mutta kiitos vinkistä!!!

   Poista
 2. Tuo on aivan ihana kangas. Entä jos soittaisit vallila outletiin, onko heillä, jos vaikka postittaisivat tai jos joku tuttu voisi hakea.

  -Mirsu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Soitettu muttei ole enää:-(Bauhauseista tai K-raudoista saattaa kuulemma vielä löytyä, ei ole onnistanut vielä:-/

   Poista
  2. Hei! Eilen tuli Bauhausin mainos. Siellä ovat ne kaipaamasi verhot. Ne ovat tulleet uudestaan, tän kevään mallistoon. Mukavaa kevään odotusta teille ja onnea muuttoon! :-)

   Poista
  3. Kiitos vinkistä! Olin jo löytänytkin verhot juurikin Baukkarista:-)

   Poista
  4. Hei!Oliko Bauhausissa sitä pinkkinä?Epätoivoisesti etsin sitä tytölleni :(

   Poista
  5. En muista oliko pinkkiä mutta värillisiä oli kannattaa soittaa!!

   Poista