maanantai 16. tammikuuta 2012

Tasaraitaa

Ihana kirpeä pakkaskeli ulkona ja meillä tyttö kuumeessa kotona, toissa viikolla oli koko perhe vatsataudissa, isällään asuvat pojatkin saivat taudin täällä ollessaan, toivottavasti nyt sitten taudit olis vähäksi aikaa sairastettu, varsinkin kun ollaan sinne reissuun lähdössä!
  Designtalo on laittanut meidän reklamoiduista  yläkerran parvekkeen "kaidevanereista" kuulemma kyselyä myyntiin, meidän soppareissa kun lukee kaiteiden suojaus vanerilla/pleksillä tms.(myyntikuvassa kaiteen läpi näkyy) Kun toi pleksi kerran oikein mainitaankin, niin katsomme ed. olleen vaihtoehdot ja me valitsemme jälkimmäisen. 
 Dt:ltä näytti tulevan viesti koskien vastaavanmestarin ylimääräisistä tarkastuskäynneistä.. Että niitä ei kai korvattaisi, koska katsovat normi käynneiksi, vaikkakin mieheni on viat todettuaan joutunut pyytämään vastaavan tarkastamaan asian, näin olivat myös kättäpäälle sopineet ensimmäisessä isommassa raklamaatio palaverissa, että meidän luottamus saataisiin palaamaan Designtaloihin... Ja näin sitten nyt.


 Edelleen korostan, että meidän ei olisi tarvinnut itse virheitä todeta ja näin olisi korjauksetkin olleet huomattavasti suurempia. Jos taas rakentaminen olisi sujunut kuten muilla Dt:n kohteissa tuntuu sujuneen, niin ylimääräisiä tarkastuskäyntejähän ei olisi tarvittu! Ihme touhua.


 Tässä kotona ollessa valoisaan aikaan tulin kuvanneeksi kevät ilmettä makkarissa, tätähän tää on kautta linjan nyt; väritöntä ja musta-valkoista, kuten ulkonakin. Tykkään.Hyvää alkanutta viikkoa sinulle, iloa ja valoa!                  


7 kommenttia:

 1. Mä voisin mielelläni myös ottaa tuollaiset Tasaraita-pussilakanat. <3 Samalla tämän kommentin myötä uusi lukija ilmoittautuu! :)

  -Inanaa-
  http://whitefresh.blogspot.com
  [sisustamista valkoisella & lifestylea]

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa vaan!

  Olen nyt tullut hankkineeksi kevääksi muitakin lakanoita, tyynyjä yms. värejä vaan en ole huomannut valita lainkaan :-))))

  VastaaPoista
 3. Äläs ny, sullahan on värit täysin kohdallaan ;)

  VastaaPoista
 4. TÄydellistä. SIis musta-valkoisuus, onks noi raitalakanat marimekkoa vai mitä?

  VastaaPoista
 5. Juu Marimekkoahan se ja kokeeksi ostin kun materiaali on trikoota! Puuvilla percale tai puuvillasatiinia käytänme yleensä, ihan ok näissä on nukkua:-)

  VastaaPoista
 6. olenpas tässä yrittäny muutaman päivän kirjautua sisään ei onnistu mut onneks pääsin facebookin kautta tykkään tästä blokista<3 ihana seurata talo projektianne ja itse olen kanss tommonen musta valko-harmaa linjassa menevä aina;) välillä käy ,petrooli ,agva,tai joku vierailulla maton kautta tyynyn muodossa,tätä on kiva katsoa ja lukea,kun lukisi omia ajatuksia.....meillä valkonen sohva vaihtumassa nahkaan,hellu haluaa valkosen ja mie mustan;D rotikkakoiramme tiputtaa mustia karvoja;) lattiat vaihdomme kuultovalkosesta ,harmaaseen laminaattiin etten näe karvoja joka puolella;)meillä tommonen valkonen nahka tuoli nyt kotona ei jää kynsistä jälkiä ja karvakkin saa puhaltaa poies,autuutta;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että sait kommentoitua, tervetuloa lukemaan kaikenlaisia höpötyksiä asiasta kukkaruukkuun!
   Eläimet ja lapset tuovat haasteita sisustamiseen, mutta ilman niitä ei ainakaan mun elämässä olis paljon mitään.. Ja onneks on nainen ja voi vaihtaa mielipiteitään - ja usein! Voi kokeilla ja jos ei toimi niin vaihtoon:-)
   Pätee kaikkiin elämän osa alueisiin, silleen pilke silmässä;-)

   Poista