keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Sisustusta perheen karvasille..

Olen pitkään etsinyt perheemme lemmikeille jotain sisustuksellisempaa pakollisissa tarvikkeissa, kissoille kun pitää olla mm. hiekkalaatikkoa ja raapimistelinettä. Jotkut hankinnat tulevat käyttöön, jotkut lähtevät kiertoon käyttäjien puuttuvan kiinnostuksen takia.. Olin innoissani kun löysin jotain mielenkiintoista..
Modkat-kissanvessa on uusin hankintamme ja olen tosi tyytyväinen!

Laatikko on neliön muotoinen ja sinne mennään päältä, joka aavistuksen vähentää kissanhiekan kulkeutumista huushollissa. Meidän kattimukset Helga ja Hertta oppivat heti käyttämään tätä. 


Koiralle on ostoslistalla Fatboyn Doggielounge, kun seuraavan kerran menen sisustuskaupoille niin tilaan sen Lissulle.


Kivat ruokakupit ja tarjotin ovat vielä tälle kolmikolle hakusessa.. Mielessä on muutama vaihtoehto. Onks täällä muita hassuja, jotka haluaa jotain tiettyä juttua myös lemmikeille?

Mukavaa iltaa!


                  


1 kommentti:

  1. Kiva tuo kissanvessa :)
    Ihastuin ite kans joskus tuohon koiran Fatboy:hin ja tilasin meidän koiralle sellasen. Harmi vaan, että meidän koira ei oikein tykkää siitä :(. Kun koira menee siihen niin se liikkuu alta pois ja näin koiraa "pelottaa" mennä siihen. jossain vaiheessa olin jo myymässä pois, kun oli turhan iso "koriste", mutta nyt se on sellaisessa nurkkauksessa makkarissa, että ei pääse liikkumaan niin osan yöstä koira nukkuu siinä. Päivisin ei nuku siinä edelleenkään. Me tilattiin se Saksasta, sieltä sai silloin edullisimmin.
    -Wanilja-

    VastaaPoista