maanantai 14. maaliskuuta 2011

Niinhän siinä sitten kävi...

Että mies sai tahtonsa läpi ja alamme toteuttamaan hänen haavettaan uuden omakotitalon rakennuttamisesta!
 Älkää kysykö kuinka hän sen teki, sillä sitä en tiedä. Vihaan muuttoa ja nyt niitä on tiedossa kaksi, uusista taloista ja sellaisen tuoksusta kyllä tykkään.
 Tämä talo oli minun SUURI haaveideni täyttymys ja nyt lähes valmiiksi remontoituna varsinkin, mutta kaikeilla asioilla on puolensa ja vaikka tässä talossa neliöitä riittääkin, niin huoneita on meidän perheelle liian vähän, eikä niitä järkevästi enää saa lisättyäkään, joten eteenpäin ja matka jatkuu.
   Tästä talosta ja puutarhasta luopuminen ei tule olemaan ihan helppoa, pidän tämän vanhan talon sielusta ja tunnelmasta.

  Näillä näkymin tämä blogi muuttuu toukokuussa enemmänkin raksablogiksi, sisustusta tietenkään unohtamatta, toivon että pysyt matkassamme mukana jatkossakin

Ihana kevät; nyt sen voi tuntea jo luissa ja ytimissä!

13 kommenttia:

 1. ohhoh, se on suuri päätös ja iso muutos! Voimia kaikkeen työhön :) Ihte ainakin luen sun blogia mielenkiinnolla, oli kyse sisustuksesta tai raksailusta :) Ihtelle ne molemmat ovat ajankohtaisia!

  VastaaPoista
 2. Oi miten mukava uutinen!Blogiasi seuraan oli se raksailua tai sisisutelua tai molempia joten tsemppiä uuden kodin toteutukseen!Innolla odotan.tervetuloa myös minunkin blogiini!

  VastaaPoista
 3. no nyt vasta jännäksi muuttui blogisi seuraaminen. Onnea uusiin haasteisiin ja voimia!

  VastaaPoista
 4. Ohoh,onnea uuden talon rakennukseen sitten :) Uudestakin talosta tulee varmaan upea, kun teillä on noin hyvä maku sisustamisen suhteen. Ei muuta kun voimia ja jaksamisia! :)

  VastaaPoista
 5. Onnea suuresta päätöksestä <3

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kommenteista ja onnea tässä kyllä tarvitaan, vaikka ihan ensiks sen tilapäisen asunnon löytymisen suhteen rakennusajaksi :-/

  VastaaPoista
 7. Onnea isoon projektiin. (ja sitä onneakin tarvitaan=)

  Kun jaksaa pitää mielessä koko ajna lopputuloksen niin rakennusajankin jaksaa. Tosin en kyllä itse toista kertaa tähän ryhtyisi.

  Meillä tosin oli aika rankka rakennusvaihe, tehtiin paljon itse, olin raskaana lähes koko ajan ja hoidettavana 4 vähän isompaa ja yksi 1-vuotias. Ja asuttiin pienessä vuokra-asunnossa rakennusaika. Jälkikäteen monta kertaa miettinyt miten sen jaksoi.

  VastaaPoista
 8. Onko teidän nykyinen koti siis jo myynnissä? Innolla odotan talonne rakentamisen seuraamista:)

  VastaaPoista
 9. 5xmamma: Meillä talo tilataan kaivuutöitä vaille valmiina ihan siitä syystä, että kolmen (turhan) remonttivuoden jälkeen paukut on ihan loppu. Teille nostan hattua erikoisolosuhteet on aina haastavia! Meillä isä rakensi itse lapsuuden kotimme, äiti kotona ja kuus lasta vilisi jaloissa, äitini ei suostuisi ikinä enää samaan ja muistaa muistuttaa meillekin asiasta:-)
  Anonyymi: TAlomme on myyty :-)

  VastaaPoista
 10. Mielenkiinnolla jään odottelemaan tulevaa :) Onko muuten tuo tietokonepöydän yhteydessä oleva tuoli Etolasta, mitä olet siitä tykännyt käytännössä? Itselläni on kyseinen tuoli hankintalistalla.

  Johanna

  VastaaPoista
 11. oi että mikä jännä uutinen täällä olikaan!! paljon onnea :)). tottakai pysymme matkassa, en malta oottaa et nähään talo valmiina :D. siitä tulee niin UPEA, kuten nykyisennekin!

  VastaaPoista
 12. Johanna:Tietokone tuoli on Kartellin, etolan ajaa varmasti saman asian!
  Ihan ok istua ja minusta niin kivan näkönen :-)
  S: Siitä upeudesta nyt niin tiedä, mutta parhaamme yritetään ja poreallas on pakko saada;-)

  VastaaPoista