keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Haaveita

Elämä on ihmeellinen, eikä oikein voi koskaan tietää mitä huominen tuo tullessaan. Kaikki on niin paljon suureemmaas kärees, kuten viisas mummini aina tuumasi.

    Haaveita minun mielestä pitää olla, että on mitä kohti kurkotella, heitellä täkyjä veteen ja odotella mikä niistä ja koska nappaa.
  Ei kaikkia haaveita lie tarkoitettukkaan toteutuvaksi. Välistä tulee painolastia niin, että meinaa sen alle lytistyä, mutta aina sieltä on ylös kammettu ja onnistumisen tunne on uskomaton, minä selvisin!

    Elämä kasvattaa ja opettaa, voin edetä hitaasti tutkaillen, mutta en haluaisi pysähtyä paikoilleni, että sitten vanhana on mitä muistella ja onhan sitä muisteltavaa jo paljon kertynytkin!
 Aika aikansa kutakin, tärkeintä minulle on että olen onnellinen hetkessä, siitä mitä on ympärillä, vaikkei se olisikaan kultaa ja kimallusta. Terveys ja oma perhe, niitä kun ei edes rahassa voi mitata. Sitten vasta tulee kaikki muu.

Oivalluksia ja valoa päivääsi näiden meidän kattimusten kuvien myötä; tässä nautitaan mistäs muusta kuin elämästä, lämmöstä ja auringosta!
5 kommenttia:

 1. ihania kisuja!meilläkin yksi cornis ja ragdoll ja mainecoon..
  pitkästä aikaan olen päässyt bloggaileen (itsellä vakavasti sairas lapsi joka vie kaiken ajan)
  Tulin vieraileen kodissasi joka on ihana..
  t.kirsi

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Hienoa että olet saanut hetken itsellesi, vaikka sitten bloggaillen (jos minulta kysytään se on kyllää harrastuksista paras) ja toivon sinulle valtavasti voimia taisteluun lapsesi vierellä!

  VastaaPoista
 3. Heips, sun oivallukset osu ja uppos!!!! En tiedä moneenko kertaan luin postauksesi, teksti kosketti, ajatuksesi tuntui kovin tutuilta =)
  Ilon kimallusta päivääsi =)

  VastaaPoista
 4. FanniAuroora: Kiva, että on muitakin samoin ajattelevia :-)

  VastaaPoista
 5. Haaveilla saa ja se on ihanaa. Osalla haaveista on taipumus toteutua. Nyt kun alan miettiä elämääni taaksepäin, miltei kaikki haaveeni ovat toteutuneet...näissä merkeissä suloista kevättä sinulle!

  VastaaPoista