sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Valmistautumista

Meille on rantautunut tänne kotiin vähän eksoottisempaa ilmettä, olen laittanut vähän syksyä nyt kun vielä kaupoilla pääsen käymään.
  Reilun viikon päästä minulla on se leikkaus ja sen jälkeen en autossakaan voi istua hetkeen ilmeisesti kuukauteen, onneksi on nettikaupat keksitty! Kun saa tuon mieheni vielä niitä paketteja postista hakemaan.. 
  Olen nyt etsinyt vanhaa kaappia tai kiinakaappia makuuhuoneeseen, vähän sellasta rouheempaa lookkia modernimman viereen, no kohta on aikaa katsella netistä sitä oikeaa kaappia. 

  Ihme juttu, mutta kyllä ihmismieli on ihmeellinen, vielä muutama kuukausi sitten epäilin pääni kestävän kotona oloa aamusta iltaan, nyt kun lapset ovat jo isoja kaipaan rytmiä viikkoon, selkeän eron aamulle ja illalle sekä viikonloput jolloin kaikilla on vapaata. Mutta nyt olen psyykannut mieleni jopa vähän odottamaan tulevaa kotoilua, rakastan syksyä ja sadetta, omenia ja kynttilöitä. Kumisaappaitani tuskin saan jalkaani leikkauksen jälkeen, mutta odotan silti kävelyitä syksyn tuoksuisessa metsässä ja odotan hiljaisuutta, oloa kun ei ole pakko tehdä oikeastaan mitään. 
  Hyviä kirjoja, villasukkalankoja, trikookudetta maton virkkausta varten, siinä tärkeimmät hankinnat tälle pakolliselle pysähtymiselle : ) Aika ei kotona tule käymään leikkauksen jälkeen kuitenkaan pitkäksi, siitä pitää kuntoutusuunnitelma huolen, käveltävä on ympäri kyliä satoi tai paistoi. 
Rakastan kulhoja ja purnukoita, harmaassa kannellisessa purkissa on nyt tuikkukynttilöitä

Patinoitunut puu terassilta, ajattelin jos sen saisi jotenkin kivasti laitettua takan viereen, vielä ei onnisunut visio. Pieni hiiri takan edessä on kissamme Jylpyn saalis : )

Iloa ja valoa päivääsi!     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti