maanantai 31. maaliskuuta 2014

Tanssitetaan tuoleja


Sairastuvasta päivää!
Meillä nuorimmaiset ovat sairastaneet norovirusta viime viikosta  ja ollaan oltu kotona siitä asti. Takan viereisessä kulmauksessa on uusi jakkara, rouheeta lookkia vähän meille : ) 
  Kun on päivisinkin kotona ja on kerrankin aikaa tulee vähän pyöriteltyä tavaroita ja saa helpolla ja monta kertaa pienellä vaivalla muutosta kotiin.
 Eilen postipate toi pari uutta tuolia ruokapöydän äärelle. Arvaatkin varmaan minkälaiset? En ole varma haluanko edes kaikkia kuutta tuolia samanlaista, joten aloitan testaamalla. Tykkään!
Iloa ja aurinkoa päivääsi!  

6 kommenttia:

 1. Hieno jakkara ja sopii hyvin takan viereen!

  Paranemisia sinne! Täällä vasta parannuttiin kuumeesta ja flunssasta, ihme kyllä minuun se ei tarttunut, mutta kaikki muut sairasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Vähän aikaa tuo jakkara seilas ympäriinsä ja lopulta sitten keksin tuon kolon missä olisikin turhan valkoista muuten :-) Nyt tuntuu olevan tosi paljon liikkeellä just vatsatautia ja flunssaa.. Ei kiva :-(

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Se on yksi niistä asioista mihin en varmaan koskaan kyllästy; tarpeeksi ajaton :-)

   Poista
 3. Ihana takka tosiaankin! Onko joltakin takkafirmalta vai muurari tehnyt? Ollaan teettämässä uutta varaavaa takkaa ja etsitään takkaluukkuja. Luukkunne näyttää tosi hyvältä ja isolta, vai tekeekö vain mittasuhteet (takan leveys?) luukusta leveän näköisen.. Ihana on, kuten blogisikin. Ja minä tykkään erityisesti tuosta tuolista.
  helu

  VastaaPoista
 4. Kiitos!
  Takka on vajaa 3 vuotta sitten valittu uuniseppien mallistosta :-) Takkaluukku on aika iso, mutta siis melkein neliskanttinen. Tuoli on myös minun suosikkini, jotain rouheeta rikkomaan tätä niin tehtaalta hankittua kokonaisuuta :-)

  VastaaPoista