sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Kissanpäiviä  Meidän vauveli kasvaa (taas) liian nopeasti. Ei tietenkään nopeampaa kun kissojen kuuluu kasvaa, mutta tuplannut ainakin kokonsa. Kissanpennut on vaan niin ihkuja, tämäkin sulautunut porukkaan hyvin. Meidän vanhemmat leidit sietävät kuritonta nuorukaista jo hyvin, varsinkaan kun nuorukainen on röyhkeä eikä paljoakaan piittaa rouvien sähinöistä ja sylkemisistä : ) 
 Nuorukaisella on vain yksi huono tapa; se hyppää vauhdilla olohuoneen pellavaverhoihin, jonka on alaskin saanut jo muutamaan otteeseen, mutta pientä koulutusta niin eiköhän sekin siitä. Kivasti leikkii ja ihmisten perään on kovasti, sylissä viihtyy ja yöt nukkuu meidän aikuisten välissä pää tyynyllä : )

9 kommenttia:

 1. Voi kun ihana. Oon niin ihastunut näihin karvattomiin isokorvaisiin söpöliineihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä Devon rex rodulla kuuluu kyllä olla vähän lyhyttä karvaa, Jylpyllä ne taitaa tulla jälkitoimituksena, monesti ovat nahkoja luovutusikäsenä :-)

   Poista
 2. Upeat erivärisilmät ja nuo korvat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olin haaveillut vähän oddeyestä mutta niitä tulee aika harvoin, haaveilin myös valkoisesta tytöstä sinisillä silmillä. Mutta poika tuli ja sinisellä sekä vihreellä silmällä :-) Tykkään! Valitsin siis vihreäsilmäsen ja eriparisilmäsen väliltä.

   Poista
 3. Hän on niin kaunis ja lumoava erivärisine silmineen, kiitos taasen kivasta kissapostauksesta, odotan näitä aina innolla, koirani nukkui pois vähän aikaa sitten ja on niin iso aukko sydämessä, pähkäilen tässä että olenko järkevä ja ilman uutta lemmikkiä, vai kuuntelisinko sydäntä ja hankkin Sfinxin tai pienen koiran jolla ei olisi alusvillaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuuntele <3 Jos on lemmikkejä ollut, niin ehkä elämä ei ole ihan täysinäistä ilman niitä <3

   Poista
 4. Kiitos Sabuska <3 Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista