torstai 20. kesäkuuta 2013

Terassilla


vietetään jo toinen juhannus, merenranta mökki-juhannusta kun ei ole näköpiirissäkään, niin turvaudumme ehkä toisiks parhaimpaan vaihtoehtoon; vieraita, hyvää grilliruokaa ja virvokkeita, ihana kesä ja sauna porealtaineen.
Ihan parhautta, vaikka vain omankin perheen kesken, keskellä kaunista suvea.Terassia on vähän sisusteltu, uutta ruokapöytää odottelin juhannukseksi, ei kyllä kuulunut ja unohdin soittaa kauppaan.


Talon maalausurakka on jo onnellisesti takanapäin.. Mitä nyt vähän maalarit sotki meidän juuri käsittelemäämme terassia.. Mutta käsittelivät sentään sotkukohdat, meidän pitäisi itse käsitellä lopputerassi, mutta ei nyt viitsi ihan heti taas roudata kalusteita siitä pois.. Menköön syksymmälle. Mikäs kiire tässä, valmiissa maailmassa.Talosta tuli juuri niin kauniin harmaa, kun halusimmekin. Auringonpaisteesta johtuen sävy ei oikein erotu edukseen. Tärkeintä on ettei väri sinerrä, punerra, viherrä tai liilerrä ja  siksi teimme töitä löytääksemme juuri oikean värisävyn..Terassi on meillä joka päivä käytössä ja meille kuin kesäinen olohuone. Terassille onkin ollut alusta asti suunnitteilla parvekkeen jatkamista katoksella, että saamme ruokapöytäryhmän katoksen alle, grillaamme kesällä paljon ja silloin sadesääkään ei estä meitä nauttimasta kesästä terassilla.


Aurinkotuolit ovat nekin kovassa käytössä aurinkoisella terassillamme. Aurinko paistaa tähän koko pitkän päivän.
Jotain istutuksiakin vielä.. Kottareissa pihajasmike, otin sitten kerralla viisi, kotona tarkistin että kasvavat 200-300 cm.. No laitan sitten vaikka reunuksille, nämä ovat niin ihania vanhassa pihassanikin sellainen oli, tuoksuvia ja valkoisia. 

Ihanaa aurinkoista Juhannusta, iloa ja valoa!

7 kommenttia:

 1. Ihanalle näyttää myös teidän terassilla, ulkoilevatko kissat myös, vai ovatko ainoastaan sisällä? Millä maalilla (väri nro) tuo teidän upea talo on maalattu? Kaikkialla näyttää niin kauniille, mistä nuo kivat matot terassille on hommattu, mitä materiaalia ne ovat? Tuli niin paljon kysymyksiä, mutta tärkein olisi tuo ulkoseinien maalinumero? Kiito jos joskus ehdit vastaamaan! Kisujen ulkoilupostausta odotellessa :) hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Kissat ulkoilevat valjaissa, nyt eivät ole ulos pyytäneet mutta alku keväästä usein melkein riesaksi asti maukuvat ulos. Talo on maalattu Teknos 7612, muistelee mies,mutta kannattaa katsoa että näyttää harmaalta jos sitä valitsee :-)

   Poista
 2. Niin kaunis lopputulos! :) Olen "tilannut" harmaan puutalon, jos joskus nykyisestämme pois muuttaisimme. ;) Bongailen mualimmalla aina nimenomaan kauniin harmaita puutaloja. Nappivalinta ja terassin kanssa täydellinen kokonaisuus.
  Hauskaa Mittumaaria sinulle ja perheellesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Pelkäsin että tuleeko talosta liian hiirulainen harmaana, mutta olen kyllä tosi tyytyväinen lopputulokseen! Mietittiin tumman harmaan ja vaalean harmaan välillä ja tämä vaalea lopulta voitti :-)
   Tumma terassi, tumman katon kanssa antaa sitten vähän potkua kokonaisuudelle ;-)

   Poista
 3. Mikä on tuon harmaan maalin sävynumeron ja millä maalailla maalasitte? Meilläkin haussa kaunis harmaa sävy joka olisi vain harmaa eikä mitään muuta.

  VastaaPoista
 4. Wau mikä piha teillä. Upea, upea. Kyllä on ihana viettää iltoja tuolla isommallakin porukalla :)

  VastaaPoista
 5. Hei,
  Onko teidän kulmasohva mistä ostettu? ja
  onko sen kankaat pysyneet teillä hyvänä? :)
  Meillä pääsi vähän kärähtämään, niin olen käynyt vakoilemassa muiden blogeista että miten ovat pysyneet kunnossa.... :) Meillä Bauhauksesta.

  VastaaPoista