sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Harmaa taloTänään oli vähän pilvisempää välillä, niin otin muutaman kuvan jossa näkyy vasta maalatun talomme oikeampi värisävy. Tykkään! Mietimme tuleeko harmaana talosta liian pliisu.. Mielestäni tumma terassi ja tumma katto antaa kuitenkin kokonaisuuteen kaivattua potkua. Etuterassi on käsitelty tänään ja huomenna uusinta käsittely, siitä postausta pian.
Juhannuksen kunniaksi pöytäliina paikoillaan ja grilli kuumenemassa.
Sää suosi meidän juhannusta, lämmintä riitti koko pitkän päivän. Herkkuja suoraan grillistä, maistuvia salaatteja ja raikkaita virvokkeita. Juhlamieltä hauskassa seurassa, naurua riitti melkein aamuun asti. Ihana ihana suomen kesä!

Meillä on viikko töitä, sitten alkaa loma,ihanaa.

Aurinkoa päivääsi!

4 kommenttia:

 1. Meilläkin on maalausurakka alkamassa ja kunta määrää väriksi vaaleanharmaan. Kovasti olemme terassin väriä miettineet ja nyt, kun näimme teidän kuvat harmaan talon ja tumman terassin yhdistelmästä, niin johan kolahti! Wau! :)

  VastaaPoista
 2. Eksyin sattumalta blogiisi, kun etsimme kuumeisesti oikeaa talomaalia taloomme. En löytänyt blogistasi, että mikä sävy teillä talossa on? Tosi kaunis ja juuri se mitä olemme etsineet!

  Elmiina

  VastaaPoista
 3. Hei minäkin haluaisin sävyn tietää? sole.hartikainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Minäkin kyselisin talon sävyä..

  VastaaPoista