maanantai 1. huhtikuuta 2013

Terveisiä Varsovasta!

Vietimme pääsiäisen lumisateisessa, pilvisessä ja viimaisessa Varsovassa ystävien kanssa. Matkassa olimme ihan ilman lapsia, joka onkin meillä tosi harvinaista herkkua! 

  Vaikka pieni pettymys olikin kylmä sää ja se ettei kevään merkkejä ilmassa oikein ollutkaan, niin nähtävää ja koettavaa kyllä riitti. Onneksi Varsovassa on valtavia kauppakeskuksia, joista saimme kierrettyä vain murto-osan kolmessa päivässä ja onneksi siellä on mukavia ravintoloita, joissa sai lepuuttaa kävelystä väsyneitä jalkojaan.

  Varsovassa syöminen ja juominen on vielä melko edullista, ruokakaupoissa meidän hintatasoon nähden halpaa, mutta vaatteet ja muut lähes meidän hintatasoa. Yhdet kengät, lapsille vaatteita ja koruja sekä vähän kosmetiikkaa tuli hankittua tältä reissulta. 
Kauppakeskuksista meidän nuoriso olisi löytänyt varmasti mieleistä päälle laitettavaa ja kengät tietyissä ketjuliikkeissä oli edullisia.
 Sisustuskauppoja oli varsin vähän ainakin näissä kauppakeskuksissa. Zara homessa kävin ja olihan siellä kaikkea kivaa, muttei niin kivaa että olisi viitsinyt lähteä kotiin asti raahaamaan.

  Olemme kotiutuneet viime yönä ja aamulla pitäis taas rentoutuneena palata sorvin ääreen... Noooot. 
Onneksi sentään työviikko on vajaa ja täällä kevät on edennyt ainakin lumien osalta paljon. Matkailu avartaa ja kotiin on aina ihana palata!










8-kerroksinen ostoskeskus Zlote tarasy 







Oluthuone ja petollisen vahvaa olutta..



ja sisäisesti lämmittävää Irish coffeeta




Arkadia kauppakeskus




Aikas kivat olis kesäksi..








Hotelli iltahämärissä




Aamun antia







Väriloistoa





Metroasemalla




Jäätelön koristelua










Matkalta vanhaan kaupunkiin













Sunnuntaina Varsovassa oli kunnon lumisade ja kaupunki oli hiljentynyt pääsiäisen viettoon, harras katolilainen maa eikä oikein mikään paikka ollut auki. Sivukadulta mutkien takaa  löysimme kuitenkin  sattumalta pienen idyllisen paikallisten suosiman ravintolan, jossa perheet olivat juhla-aterialla ja jonka liekitetty päivällinen oli oikein piste iin päälle.

Aurinkoista viikkoa!
                                                                 

1 kommentti:

  1. Mekin olimme muutama vuosi sitten pääsiäisenä Varsovassa ja kylmää oli! Kaupunkia ei myöskään kovin kauniiksi voi kehua, mutta huippukiva reissu oli silti, seura on tärkeintä :) Ja hyvä hotellikin tietysti pelastaa paljon.

    http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

    VastaaPoista