torstai 11. huhtikuuta 2013

T-paita kankaita



Joskus kauan sitten ompelin lapsille paljonkin vaatteita. Leikkasin kankaat päivällä ja kasasin ne vaatteiksi sitten lasten nukkuessa. Muoti muksu lehdestä sain kivoja ideoita ja niissä oli hyvät helpot kaavat. Lyhythihaisia paitoja ja housuja valmistui muutamassa minuutissa, kun saumurilla surautti ne kasaan. Silloin ei vielä ollut Henkka Maukkoja, Lindexejä tai Kappahleja.

  Innostuin tilaamaan pitkästä aikaa t-paita kankaita tytöille ja taidan surauttaa jonkin paidan ehkä itsellekin. Ompelu ei vaan enää ole edullista, kankaat ovat itseasiassa yllättävän kalliita. Ainakin kivat kankaat. Ja koska halusin kankaat heti niin tilasin ne postitse kuluineen. Olen kiireisen työelämän ja opiskeluiden takia jättänyt kaupoilla kiertelyn minimiin, kun ei jaksa niin ei jaksa. Onneksi on verkkokaupat, sieltä tilaan nykyisin melkein kaiken; kengät, vaatteet, leivontatarvikkeet, kosteusvoiteet ja mitä vain. Nyt sitten kankaatkin.. Onneksi on verkkokaupat! 



Meillä asuu erittäin muotitietosia neitejä : ) Ihmetys olikin suuri, että tytöt oikein kinasteli sitä, kuka saa ensimmäisen valmistuneen  tunikan ja muutamat hatut, niistä ei tosin ole vielä kuvaa.

Muksaa torstaita Sinulle, iloa ja valoa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti