lauantai 20. lokakuuta 2012

Vielä on kesää jäljellä?

... NOT!Saatiin vihdoin verhokiskot olohuoneen kattoon ja koska viime talvena pakkomielteen omaisesti etsin näitä Vallilan Mon amour verhoja ja lopulta ystävällisten lukijoiden avustuksella ne löysinkin ihan vaan huuomatakseni, että nämä ovatkin kesäsesonki-verhot ja moni liike myikin niitä sitten kesällä taas, niin laitoin ne näin syksyksi ikkunaan. 
Kun en kesäksi kerennyt niin olkoon sitten talveksi, oikein uhmalla siis..

Olohuoneen valkoinen mattokin siirtyi ruokapöydän alle, joten olohuoneeseen pitäisi saada matto. Se Ikean blogimatto olis kiva, muttei sitä taas saa, ette arvaa kuin monta kertaa olen sitä Ikeassa hiplannut ja melkein kärryyn nostanut.
 Luultavasti haen saman valkoisen maton, joka olohuoneessa olikin ja jonka siirsin keittiöön, hankin ehkä sitten joskus sen blogimaton tai sitten en.

 Makuuhuoneessa on olohuoneen valkoiset silkkiverhot, joista sitten toisella kertaa. (ne on nyt liian pitkät ja silitettäväkin..) 

Kivaa lauantaita, iloa ja valoa!


11 kommenttia:

 1. miks aina kirjoitat ton iloa ja valoa, siis lähes joka tekstin loppuun? huoh...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni on mukavampi toivottaa iloa ja valoa, kun surua ja pimeyttä :-)

   Poista
 2. Mikä on Ikean blogimatto? :D Mulla on mennyt ihan ohi koko juttu...?

  VastaaPoista
 3. Blogimatto on monessa blogissa ja lehdissäkin näkyvä Ikean Stockholm Rand matto, joka on kyllä ihan mahti matto :-)

  VastaaPoista
 4. Saanko olla utelias, mistä löysit vielä kyseistä kangasta?
  T: Marika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysin sitten ihan valmiina verhoina Bauhaussista ja sittemmin kevään ja kesän kuluessa tuntui että kaikissa Vallilan verhoja myyvissä kaupoissa näitä oli :-)

   Poista
 5. Kauniit verhot, tykkään :) Itsekin meinasin kysyä, että mikä on blogimatto, mutta kerroitkin sen jo tuossa aiemmin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, blogimatoksi tota mattoa on alettu yleisesti kutsumaan, kun se on niin yleinen blogistien keskuudessa :-)

   Poista
 6. Hei!
  Kauniit verhot, tykkään! :)
  Blogiasi on kiva seurata, koska olemme itsekin asuneet nyt noin puoli vuotta Designtalon Hailuodossa. Eikä olla saatu vielä verhokiskoja asennettua! Asia häiritsee koko ajan, mutta en ole osannut päättää millaiset tangot tai kiskot haluaisin. Todennäköisesti jotkut valkoiset kiskot jotka olisivat mahdollisimman huomaamattomat. Mistä olette hankkineet kiskot? Toinen mietinnän aihe on se että asentaako ne seinään vai kattoon... Teillä näytti kyllä tuo ratkaisu hyvältä, olisi ollut kiva nähdä tarkemmin kuvia vielä kiskoista! :)
  -Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi!
   Kiva kuulla, että on muitakin verhojen suhteen saamattomia!
   Minä halusin kiskot kattoon ja eräänä K-rauta käynnillä niitä sitten alettiin ostamaan muutama aina kerrallaan. K-raudassa ei ollut valkoisia, mutta koska olimme päättäneet että nyt ne hankitaan, niin vaihtoehtoa ei ollut kun ottaa sitten niitää. Kun niitä kiskoja on tuolla katossa, niin mies tuumasi, että oishan ne tietysti voinut valkoisia olla ja meinas, että spreiataan ne jossain välissä. Siis ehdottomasti valkoisia kiskoja valkoiseen kattoon :-) Vaikkei nuokaan nyt tuolta silmiin hypi, varsinkin kun itse ihailee vain näkymää ja verhoja kun ne vihdoin on saanut!
   Me päädyttiin vielä sellaiseen hassuun ratkaisuun ettei kiskoa olohuoneessa mene lainkaan koko pitkän ikkunarivistön päältä, koska meillä on sälekaihtimet, niin verhot on vain ja ainoastaan tunnelman luojat eikä niillä ikkunoita koskaan tulla peittämään. Kiskot on siis vähän reilun verhon mitan haluamallani paikalla. Samoin makuuhuoneessa, tosin siellä tullaan kiskoa varmaan jatkamaan, koska saisi kesäaikaan huoneeseen pimeämpää. Lasten huoneissa kiskolla saa verhon vielä sälekaihtimien eteen juuri valoisia kesäöitä ajatellen :-)

   Poista