lauantai 13. lokakuuta 2012

Uusi sivusto, tuhat ideaa


 Suomen suosituin blogiportaali Indiedays uusiutuu lokakuun aikana. Uuden Indiedays Inspiration -palvelusta  löytyy samalta sivulta 300 laadukasta yhteistyöhön kutsuttua blogia. Indiedaysin sisältö laajenee nyt ruokaan, sisustukseen ja lifestylen uusiin aiheisiin. Indiedaysin omien blogien lisäksi portaali näyttää 300 blogin uudet postaukset värikkäänä kuvavirtana, näin lukija voi bongata mielenkiintoiset jutut ja löytää uusia blogeja. 

Portaalia on mielestäni helppo ja nopea  käyttää, itse olenkin löytänyt sieltä jo monta mielenkiintoista ja itselleni uutta blogia.

 Inspiration sivustoa kehitellään vielä, mutta sinulla on blogini lukijana mahdollisuus päästä katsomaan ensimmäisten joukossa Inspiration uuteen blogimaailmaan.
 Syötä sähköpostiosoitteesi TÄÄLLÄ, niin saat kutsun jolla pääset tutustumaan sivustoon, pidä kiirettä sillä kutsuja on rajoitetusti!


otin tietokoneen ruudusta kuvan Elämän eliksiirin kuvavirrasta : )

Kivaa viikonloppua myös Sinulle!2 kommenttia:

 1. heippa, olen tykännyt sivuistasi kun ne ovat niin vaaleat ja raikkaat, ethän vaihda Blogisi pohjaa mustaksi? mustaa vasten vaan ei ole hyvä katsoa, eikä lukea blogia.(käy silmiin) Valkoista vasten kuvatkin erottuu kauniimmin , ainakin minun mielestäni. Kiitos kivasta blogistasi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos kommentista!
   Sivut tulevat pysymään vaaleina ja samanmoisina, kuvan otin sieltä blogiportaalista, jossa on sitten ne 300 bogia ja kuvavirrassa näkyy kuvan laiselta pohjalta, mutta blogini pysyy ennallaan!

   Poista