maanantai 19. huhtikuuta 2010

Tikkurilan Lumi

Talven viimein väistyessä kevään ja kesän tieltä lunta ei onneksi enää ole paljoakaan havaittavissa,
paitsi meidän kotona, seinät ja katto on maalattu Tikkurilan Lumi maalilla.TYKKÄÄN!Suomessa sisätiloihin kaivataan monesti lisää valoisuutta. Valkoisesta onkin tullut sisustajan klassikko, joka ei koskaan mene pois muodista. Tikkurilan ylellinen uutuusmaali Lumi tuo tiloihin avaruutta ja raikkautta. Se voi myös lämmittää, valaista ja antaa energiaa. Lumi-sisustusmaalin hienostunut, valkoinen pinta riittää sellaisenaan, kun haluat täysin puhtaanvalkoiset seinät. Lumi-värikartan sävytetyt valkoiset puolestaan luovat tilaan eri tunnelmia, kuin valon ja varjon leikki hangella.

Lumi on ennennäkemättömän hohtava, erittäin valkoinen akrylaattimaali sisäseinille. Sen hienostunut, täyshimmeä ja puhdistusta kestävä pinta sopii niin kotiin kuin toimistoonkin. Lumi kuuluu rakennusmateriaalien parhaaseen päästöluokkaan M1. Tavallista valkoisemman Lumi-maalin peittokyky on erittäin hyvä, joten se on riittoisaa eikä sitä tarvitse sävyttää, paitsi toivotun tunnelman luomiseksi. Tikkurilan Lumi-telalla S11 saa aikaan kauniin, sileän ja peittävän pinnan.
Kuva ja teksti lainattu TÄÄLTÄ

Ihanaa päivää!

2 kommenttia:

  1. Itse rakastuin maaliin juuri tuon mainoksen perusteella, nyt pitää vain löytää kohde johon sitä saa tuolla telalla nro 11 vedellä :D

    VastaaPoista
  2. H:
    Juu paitsi meidän talolla olevat raksamiehet, jotka sillä maalasivat oli vähän toista mieltä tuosta peittävyydestä, kuulemma meni maalia tosi paljon :-)

    VastaaPoista