perjantai 12. maaliskuuta 2010

Mikään ei ole niin kuin ennen

Eilisestä tapettipostauksesta on blogissani käynyt yli 200 kävijää!
Täytyy myöntää, että olen ihan pikkuisen pettynyt vähäisestä kommenttien määrästä koskien tapetti valintaamme, mutta toisaalta me itse tykkäämme kympillä ja se riittää ;-D
Onhan tuleva muutos sisustuksellisesti tietenkin iso, blogistaniassa vallitsee vaaleat sävyt ja runsaus, meitä "pelkistäjiä" on vielä kovin harvassa blogissa. Meidänkin kodin sisustus oli ennen tulipaloa vaaleaa, rottinkia ja valkoista, blogistaniassa on nykyisin paljon samantyylisiä koteja. Ihan alkuun ajattelin, että haluan kodin sisustaa ja remontoida mahdollisimman samanlaiseksi kuin ennen.
Kuukausien kuluessa olen tullut toisiin ajatuksiin. Koti johon kevään kuluessa, reilun kuuden viikon päästä palaamme, ei ole sama kuin ennen. Ihmiset jotka sinne asettuvat asumaan takaisin, eivät hekään ole täysin samoja kuin ennen. Paljon mikään ei ole "niin kuin ennen" sitä kohtalokasta tulipaloa. Siksi aloitamme uuden alkumme aivan uusista lähtökohdista, niin remontin kuin sisustamisen ja ihmisten eheytymisen saralla.

Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua teillekin lukuisat, mutta niin kovin "hiljaiset" lukijani!






25 kommenttia:

  1. Voi miten kauniita esineitä!

    Tuosta pelkistämisestä. Meillähän on aina koti ollut aikas simppeli. Nykyisin meilkeinpä autio. Jos omistaisin enemmän rahaa, raahaisin sinut heti kanssani shoppailemaan meillekin vähän silmäniloa...Muistathan, että meille saa tuoda kaikki muuta asiat teidän kodista "hoitoon" paitsi ne tiskaavat kissat ;D Inhoan kynsiä...ja turha puolustella, niillä ON kynnet ja minuun ne käyttävät niitä varmasti...:D

    VastaaPoista
  2. Kuules Heta meidän kissat omistaa leikatut kynnet ja ne ei käytä niitä oikeasti juurikaan koskaan eikä varsinkaan ihmisiin, hyvä esim. on lasten käsittely nämä raahautuvat mukana vaikka pää kainalossa eivätkä tee mitään. Minusta saisivat jo räpätäkkin. Mutta kilttejä ovat ja lapsia (yleensä vieraat) tietysti opastetaan.
    Kattelin tänään sillä silmällä niitä valkoisia "tilaamiasi" lautasia, halvimmat simppelit oli paikallisessa Säästöpörssissä 1,49 ja sitten 2-2,50€ luokkaa oli jo enemmän. Ikeassa olis varmasti myös hyviä ja halpoja. Niin ja noi ekan kuvan vaasit maksoivat 5€ kipale, ettei sitä rahaakaan paljoa tarvita ;-)

    VastaaPoista
  3. Hymiötä unohtu laittaa kissapuolustuspuheen perään, en minäkään ennen näitä persoonia paljoa kissoista perustanut, mutta ei nää ihan taida kissoja oikein ollakkaan ;-D
    Jos teillä ei tiskausapua tarvita, niin nää pesee kyllä hiukset ja pyykitkin käpälänkäänteessä ;-DDD

    VastaaPoista
  4. joo,ihan tutulle kuulostaa nämä "hiljaiset"lukijat....mulla satoja kävijöitä päivittäin mutta kommentoijia n.1-3 sadasta:)mutta mä oon aatellu,että se on jokaisen oma asia,haluaako puumerkkiä jättää vai ei...toki mä postailen niin tiuhaan,että ymmärrän kyllä,ettei mun joka juttua kukaan jaksa kommentoia.:)

    mielenkiinnolla ootan miltä tuo tapetti näyttää seinällä,se on kaunis!siis se oksainen.

    VastaaPoista
  5. No juu tottahan se on, jokainen tyylillään.
    Moni on lopettanut tai lukinnut bloginsa kun ei tiedä kuka niitä lukee tai ilkeilijät piinaa.
    Mutta kiitokset muutamistakin kommenteista :-) Ketkä niitä jaksavat kirjoitella, usein ne ovat just niitä, jotka innostavat ylipäätään pitämään blogia ;-)
    Ja voihan niitä kommentteja kirjottaa itsekin ;-))))

    VastaaPoista
  6. heippa vaan!:) löysin blogisi toissapäivänä, jonkin toisen blogin kautta.. oon lueskellu sun vanhempia postauksia, jotta saan käsityksen mistä on kysymys..;)
    dramaattisia tapatumia teillä siellä ollut..
    jäinpähän samalla koukkuun blogiisi, joten seuraan jatkossakin..
    edellisen postauksen tapetti on todella kaunis!

    VastaaPoista
  7. Ihania ostoksia ja toivotaan että lukijat ketkä ei kommenttia laita niin on niitä kivoja lukijoita siltin =)

    ainakin itse yritän aina kommentoida jos en kovin kiirulla käy =) Välillä niin kiiru että pakko lukea postaus mutta ei kerkiä kommentoida =)

    Tuosta sisustuksen vaihdosta niin makujahan on monia =) Itse rakastan hyvin monta erillaista tyyliä, mutta omassa kodissa en osaa niitä katsoa kovin kauaa vaikka jonkun muun kodissa ne on täys kymmpi =) Ja onneksi meitä on moneksi eokä kaikki ole sitä samaa =)

    sari

    VastaaPoista
  8. siis eikä =D
    ( isäntä häiritsi) =)))

    VastaaPoista
  9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  10. No johan näitä kommentteja alkoi tulemaan, Sariltakin oikein monta ;-D
    Olette ihania ja totta on että itsekin pidän todella monenlaisista sisustuksista, vaikken niitä kaikkia kotiini haluaisikaan, sama kun ystävissä että erilaisuus on rikkaus!

    VastaaPoista
  11. Tiedätkö minä olen joskus miettinyt myös että miksi laskuri näyttää isoja lukuja kävijöitä mutta kommentteja ei tule kuin harvalta ihanalta.Itse voin sanoa että luin kyllä ja tykkäsin tapetistasi kyllä ja voisin jo ehkä itsekkin laittaa jotakin kuviota seinälle ja ehdottomasti haluan mahdollisimman väljää ja vähän tavaraa sillä ahdistun liiasta tavaramäärästä mutta vielä en ole siinä onnistunut mutta kovasti tavaroita olen laittanut menmään kunhan kerkiän töiltäni.
    Ole vaan reilusti sitä mieltä mitä olet ja ole oma itsesi niin silloin menet oikeaan suuntaa ja kodistasi tulee sinun tai teidänlaisenne ja niin se kuuluukin mennä.
    Tiina

    VastaaPoista
  12. Omalle perheelleenhän sitä kotia remontoi. Toivottavasti kukaan kodistaan blogia pitävä ei tee kotiaan vain esitelläkseen sitä tietyntyyppiselle sakille... ;-). Tai tekee jotkut kai sitäkin, mutta se onkin jo toinen tarina, surullinen sellainen.

    En ihmettele lainkaan, että haluat nyt uudistaa kodin ilmettä. Uusi alku uusille ihmisille. On se aika onneakin kaiken onnettomuuden jälkeen, eikö vain?

    Minä olen ihan varma, että ylipäätään yleinenkin maku sisustamisen suhteen on muuttumassa. Tulee rohkeampaa ja rosoisempaa.

    Tuo eteisen tapetti on kiva, tykkään ylipäätään Boråstapettien tapeteista. Millä on kaikki tapetoidut huoneet heidän valikoimastaan ja luulempa, että jatketaan samaa linjaa kun remontti etenee.

    Tuo teidän valitsemanne tapetti on menossa myös mun entisen huvikumpuni eteiseen uusien omistajien sisustusremontissa...

    Ja tuo blogien kommentointi... no niin. Välillä minuakin ihmetyttää, että kävijöitä on tasaiseen tahtiin lähelle sata, mutta kommenttien määrä nollasta neljään. Kun taas on sellaisia blogeja, joissa kommentteja on AINA kymmeniä, vaikka postauksien sisältö ei aina sen "kummempi" olekaan. Kyse on varmaan jonkinlaisesta samanhenkisten/kaverien piiristä, jossa päivittäinen juttelu tapahtuu keskustelupalstojen lailla blogien kommenttiosuuksissa.

    Olis toki kiva joskus saada ohikulkijoita itsekin kommentteja, mutta eipä nuita tarvi kalastelemaan alkaa. Ja jos tarvii, niin silloin mun henkilökohtasesti kyllä tarvii hankkia se oikea elämä :-D.

    VastaaPoista
  13. Junika sinä sen sanoit, mikä minulta jäi sanomatta :-)

    Juu en ala minäkään "kommenttikalastajaksi" se olisi jo aika epätoivoista ;-)
    Onneksi sentään laskuri näyttää että kävijöitä käy kommentoivat sitten tai ovat kommentoimatta :-)
    Ensisijaisesti ihan itseäni varten kuitenkin kirjoittelen. Voi olla ja toivottavasti vuosien päästä muistelemme tätäkin vaihetta elämässämme hymyssä suin.

    VastaaPoista
  14. Ymmärrän ja komppaan täysin tuossa kommentti asiassa. Itse tykkään jättää kommentteja ja jätänkin usein myös iha "turhia", kuten kehun jotain ihan vaan lyhytsanaisesti tai sanon jonkun mielipiteen yms. Luen vaan aika montaa blogia ja kaikkia päivityksiä seuraamistani blogeista en viime aikoina ole ehtinyt lukemaan sekavan elämäntilanteen vuoksi.

    Kommenttie saaminen omiin kirjoituksiin tuntuu kivalta. Olisiko ehkä tuo "hiljainen lukeminen" vähän sellaista perisuomalaista arkuutta ja epävarmuutta.

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  15. HIeno asiahan se on, ettei kaikkien kodit näytä samanlaiselta. Ihania vaaleita koteja ihastelen täällä kulkiessani, vaikka oma koti on ihan erilainen. Tykkäsin kovasti tuosta tapetistanne!! Hurja juttu tuo tulipalo. Siinä varmasti asettuu moni seikka uusiin mittakaavoihin, kun on tragedia lähellä. Uusperhe ollaan mekin:)
    Ainiin ja löysin ihan syötävän suloisten saappaiden kuvat tuolta alempaa.....ihkut!!

    VastaaPoista
  16. hittolainen akka kun mie niin tykkään susta :D

    testaan vielä nuo kattisi joku päivä :D

    VastaaPoista
  17. Heta mäkin tykkään susta :-)

    Tuut sitten kesällä tutustumaan meidän katteihin ja mä esittelen sulle kaupungin parhaat tapettikaupat ja pari muutakin ;-D

    VastaaPoista
  18. Kävin :)
    Minä ainakin odotan innolla minkälaiselta teidän "uusi" koti sitten näyttää...

    VastaaPoista
  19. Tyylien ja makujen muuttuminen on ihan luonnollista ja suorastaan tervettä. :) Minun mieleni ainakin muuttuu harva se päivä. En minä ainakaan blogisi seuraajana odota, että tyylisi olisi pysynyt ikuisuuksia samana. Eihän täällä siksi käydä vaan hakemassa uutta inspiraatiota ja uusia ideoita tai ihan vaan pelkästään nautiskelemassa kauniiden asioiden parissa. Kommentointi on minullakin useimmiten aika vähäistä johtuen siitä, että seuraan niin monia blogeja ja aikaa on rajallisesti. Olen iloinen siitä, että teillä kevät näyttää valoisalta, pääsette kotiin. Se on varmasti mahtava tunne. (Niin ja se tapetti on ihana minustakin!)

    VastaaPoista
  20. ekaa kertaa täällä, ruusutapetin kautta löysin.

    mulla vähän sama tilanne kommentoijien kanssa, kävijöitä kymmeniä, kommentteja usein nolla.

    onnea remppaan, täytyykin lueskella vanhempia posteja.

    VastaaPoista
  21. Hei!

    Seuraan usein blogiasi. Teillä on hyvä maku sisustuksen suhteen siksi on kiva vilkaista välillä mitä uutta teille on hankittu. Olen huono jättämään kommenttiani siksi että monissa blogissa vaaditaan kirjautumista. Minulla on kyllä tili mutten enää muista salasanaani. :-/

    Teillä on kylläkin jaksamista joten voimia teille!

    Heidi Vanhalinnasta

    VastaaPoista
  22. Pidemmittä puheitta: minä pidän tuosta tapetista tosi paljon! Se on kivan japanilaishenkinen. Sain itse asiassa tästä hieman ajateltavaa.. eteisen uudistaminen meilläkin edessä ja olen pohtinut tapetin ja maalaamisen välillä. Sopivaa maalisävvyä en vaan keksi! Tuo tapetti voisi olla aika kiva..

    Kommenteista: itse en aina jätä, koska lueskelen usein blogeja jonkun muun puuhan lomassa ja väliin tulee paljon keskeytyksiä. Se ei tarkoita, ettei teksti tai asia olisi kiinnostava tai herättänyt ajatuksia. Omassa blogissanikin on viime aikoina ollut tosi hiljaista. Kävijälaskuria en osaa asentaa, joten en tiedä miten paljon siellä käydään.

    Ja muuten, kävijälaskuri voi hämätäkin. Itse saatan käydä jossain blogissa useamman kerran postausta kohden, jos siellä on erinomainen blogilista :-) Kun tiedän jokun tietyn bloggaajan diggaavan juuri tietynlaista tyyliä tai asiaa, hänen listaltaan löytyy blogeja, joissa on samaa tunnelmaa. Aina en itse etsi samaa asiaa blogistaniasta joka kerta, joten kaikkia maailman blogeja ei voi pitää omalla listallaan.

    Mukavaa sunnuntain jatkoa sinulle! Kyllä blogistasi on paljon iloa meille hiljaisillekin!

    VastaaPoista
  23. Kovat ajat teillä on ollut, mutta onneksi nyt on jo varmasti hyvin <3
    Jokainen tekee omanlaisensa kodin ja sisustaa sen mieleisekseen:)
    Minusta tuo teidän eteisen tapetti on erikoisen kaunista!!
    Minäkin vasta äskettäin löysin sattumalta blogisi..itse kun olen vasta-alkaja täällä blogi maailmassa..;)

    VastaaPoista
  24. Hei,

    minulla pisti silmää nuo hopean väriset pullot, saankohan tiedustella mistä olet ne hankkinut?

    VastaaPoista
  25. Heissan!

    Hopeiset maljat ovat Lohjalta Säästöpörssistä 5€ kpl hintaan :-) Voi olla muissakin Säpäreissä saatavilla

    VastaaPoista