maanantai 15. maaliskuuta 2010

Ja niin on

jo taas tiistai, eilen kävimme talolla merkkaamassa kattoon mm. halogeenien paikat, joitain pistorasioiden muutoksia yms. ja voi pojat, että siellä näyttikin jo aika kivalta. Jos haluaisimme rannikkotyyliä niin talohan olisi melkein valmis ;-) Talolla on pinnat revitty laudoitukseen asti, jotka on nyt kapselointi maalattu ja tsadam, kamala tulipalon haju on poissa! Talolla haisee enää maali ja sementtipöly, johtuen siitä että seinistä on rouhittu pintaa ennen maalausta. Ja se valoisuus auringon kanssa :-) Uudet ikkunatkin ovat tulleet, talostahan uusitaan toisen puolen ikkunat, toinen puoli jää sitten meille asennutettavaksi myöhemmäksi.
Lisää tapetteja on tilattu ja keittiösuunnitelmakin toimitetaan lähipäivinä. Kyllä tästä taitaa vielä kelpo koti tulla :-)

Oon niin hApPy <3<3<3
Ihanaa viikko myös teille!Eteinen maalattuna pohjamaalilla kaikkiin pintoihin tulee kyllä levyt ja maalit sekä tapetit.. Mutta aika hauska näinkin, vai mitä?
Olohuoneessa näyttää nyt hetken tältä, taustalla eteishallia
Makuuhuoneesta on nyt purettu aito vanha lankkulattia, se harmittaa, muttei auta. Uuden laittaisivat kyllä, mutta todennäköisesti päädymme yhtenäiseen lattiaan kaikkialla, uusi lautalattia ei ole enää meidän mielestä sama "the juttu".

9 kommenttia:

 1. Hei muru! Tehän pääsette ihan pian KOTIIN :)) <3

  VastaaPoista
 2. olis kyllä ihan magee tuommosena laudotettunakin..
  kiva että hommat edistyy siellä!

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihanaa, ihan pian pääsette kotiin. <3

  Paljon haleja sinne!!! :)

  VastaaPoista
 4. Yes, hienolta näyttää jo nyt, varmaan aika helpottavaa. tyhmä kysymys: miksi pitää pohjamaalata, jos päälle tulee levyt yms.
  nimim. huomaako kaikki etten ole rempannut ennen? :)

  VastaaPoista
 5. Nyt alkaa tosiaan jo näyttämäänkin siltä, että kotiin saattais joskus takasin päästäkin, jes!

  Pohjamaalaus tehdään vain ja ainoastaan siksi, että tulipalon hajut imeytyy puihin, samasta syystä on sinistä rouhittu päälikerros pois, ettei vaan hajua jää. Tämä kapselointimaali on tarkoitettu juurikin tälläisen hajun lukitsemiseen ja varmistaa, että talosta tuloo hajuton.

  VastaaPoista
 6. Niin ja tosiaan nämä laudat on ollutkin seinälevyjen ja tapettien alla, joten haju kyllä imeytyy todella huolella

  VastaaPoista
 7. Hyvin täällä remontti edistyy, mukava nähdä kohta valmista pintaa. Pidin kovasti tapettivalinnoistasi. Minuakin askarrutti tuo pohjamaalaus, kiva kun kerroit syyn siihen. Eipä sitä osaa edes ajatella, kuinka paljon tulipalon korjaus vaatii.

  VastaaPoista
 8. voi näyttää kyllä noinkin kivalta!!;)
  Mä jättäisin jonkun seinän tuollai laudoitetuksi :D

  VastaaPoista