lauantai 9. toukokuuta 2009

Äideille onnea!

Minä saan viettää jo 15. äitienpäivääni <3
Lasten askarteluita vuosien varrelta on kertynyt siis melkoinen kasa;-)
Tänäänkin heräsin pikkutyttöjen lauluun.. Toki olin jo herännyt kuiskutteluun aiemmin. Sain kahvin ja kakkupalan vuoteeseen, tosin se meni parempiin suihin, kun Milena niiiin halusi maistaa kakkua ;-)
Isommat lapset ovat tänään isänsä luona, ennakoimme tämän ja vietin kaikkien lapsieni kanssa mukavan päivän meren äärellä, nautimme hyvän aterian seisovasta pöydästä ja vähän shoppailimme siinä sivussa, jo viime viikonloppuna.


5 kommenttia:

 1. Kaunista Äitienpävää! Ihana tuo valkoinen lilja!

  VastaaPoista
 2. Onnea ja kiitos!
  Hyvää äitienpäivää sinulle. Blogisi on suosikkini, katson sen säännöllisesti. Sinulla on ihana koti ja tekstejäsi on valtavan ihana lukea. Itsekin yritän tehdä (ainakin aina välillä) arjestakin juhlaa, sillä ne tavalliset päivät ratkaisevat onnellisen elämän. Itse elämme keskellä remonttia, joten välillä pinnaa täytyy todella venyttää ja näkökulmaa vaihtaa :) "onni löytyy arjesta", sen voin lukea sinunkin riviesi välistä. Kiitos sinulle. t. Marika

  VastaaPoista
 3. Mukava on ollut äitienpäiväsi ja kauniita kuvia olet taas kodistanne laittanut! Ihana tuo lipasto, joka on täynnä pieniä lokerikkoja.

  VastaaPoista
 4. Kiitokset taas kommenteista niitä on todella ihana saada, saa huomata ettei ihan yksikseen täällä höpäjä ;-D

  VastaaPoista