sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Selätetty, vihdoin?

 


Viimeiset kaksi viikkoa olen ollut kamalimmassa kuumeessa, viikko 39.5 astetta, elämäni kamalimmassa yskässä ja niin kipeä, ettei mitään ole jaksanut kotona tehdä, ei kertakaikkiaan mitään. Ja se on paljon se, nyt ymmärrän kuinka paljon teen kotitöitä ohimennen ja ajattelematta. Lapset on tullut ruokittua joka päivä ja se tuntui melkein ylivoimaiselta. Nyt näyttää, että A-virus olisi voitettu, toivon todella!
Sairasteluni aikana on tullut kevät, lumet ovat sulanneet ja kukkapenkistä nousee kaikenlaista jännää ja vihreää, alkaa multasormia syyhytä ja sohvanpohjalta on jo pihasuunnitelmiakin tehty.. Nyt odotellaan, että tulee vähän vielä lämpimämpää, että pääsee kaivamaan maata..
Perjantaita odotellaan, silloin meille tulee jotain aivan mielettömän ihqua ;-)

Tänään pikku-trullit sai namia mahan täydeltä ;-)
Keväistä alkavaa viikkoa jokaiselle !!

3 kommenttia:

 1. Kurjaa sairastaa monta viikkoa putkeen, toivottavasti alkava viikko on jo helpompaa. :)

  VastaaPoista
 2. Heissan!

  Eksyin tänne ja ihastelin kauniita kuviasi. Ikävää, että tauti on yllättänyt. Itse olen sitä mieltä, että äitien ei tarvitsisi sairastua laisinkaan tai sitten ainakin pitäisi päästä jonnekin hotellin yksinäisyyteen potemaan. Tosin lapset kyllä osaavat olla ihmeen kiltisti, kun minä olen sairastanut, mutta kun itse on hämärän rajamailla, lapset ovat kuitenkin vähän tuuliajolla...

  Voimia! A-virus tuskin vähään aikaan sinua tulevaisuudessa ahdistee, jos jotain postitiivista taudista pitää etsiä.

  VastaaPoista
 3. Ihmettelinkin, että kenen luo pöpöni lähti seuraavaksi...

  Joutaisi vihulainen todella jo painua...

  Parempaa aikaa ja auringonpaistetta!

  VastaaPoista