sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Se on kesä nyt!


  Lämmintä luvassa ja on sitä jo ollutkin, eilen istuttiin takapihan terassilla viimeisiin pihalle osuvin auringonsäteisiin asti ja siitä sitten siirryttiin saunaan ja poreisiin. Se on muuten hassua miten tuolla porealtaassa aika kuluu! Eilen ja toissapäivänä molempina päivinä pari tuntia meni kuin siivillä.

  Olin sairaslomalla tässä ja löysin aikaa kuluttaakseni netissä surffaillessani aivan huikean idiksen; poreammeen ympärille tehdyt "rappuset" siitä se ajatus sitten lähti ja ei aikaakaan kun meillä jo sellaiset oli valmiina. Raput toki käsitellään vielä terassin väriseksi, mutta pitää odottaa että kylläste kuivahtaa. Porealtaan kansi uusitaan koska se on rikki, toivon saavani kannen harmaana. Laitan parempaa kuvaa terassin uudistuksista, terassille on tullut myös katoshässäkkä, pysyhän kuulolla siis.

Aurinkoa ja iloa päivääsi!


2 kommenttia:

  1. Toi musta terassi näyttää tosi hyvältä. Me ollaan tekemässä saunan terdeä tänä kesäna ja poreamme pitäisi sinnekin jotenkin naamioida. Portaat näyttää hyvältä :) Niin ja tiedän varmuudella että kannen saa harmaana sillä mieheni niitä myy ;) (pieni mainos anteeksi www.allastarvike.fi tai laita viesti suoraan antti@propatio.fi)

    VastaaPoista