torstai 23. tammikuuta 2014

Pakkanen paukkuuVuosi on lähtenyt käyntiin rapsakassa pakkassäässä. En tykkää. Tai tykkään jos ei tarvii nenää ulkona näyttää. Kurasäitä ei ole ikävä ollenkaan.
 Kevät fiilistä alkaa hiipimään mieleen, sisäinen kevätkelloni huutelee jo aika tavalla ja jotain muutosta kotiin on joka keväiseen tapaan saatava. 

 Katsoin valokuvia koneelta kun valitsin kuvia tilattavaksi paperiversiona tulevaan taulu-kollaasiini. Huomasin keittiön pöydän alla olevan maton pienentävän koko keittiön ilmettä paljon! Olen usein tehnyt kotona muutoksia valokuvissa huomattujen seikkojen takia, jotenkin sitä ei livenä aina huomaa kaikkea. Maton kieritin samantien rullalle ja yläkertaan meidän harrastushuoneen lattialle laitettavaksi.

 Arki on päällä jo täyttä päätä, ilmoitustaulu täyttyy muistettavista asioista. Uuden vuoden lupaus itselleni on sekin onnistunut yllättävän kivuttomasti; 40 päivää ilman herkkuja ja 23:s päivä jo menossa!
 Opiskelut etenee ja töissä on kiirettä ja haasteita riittämiin. Kevään kiireet onneksi hetkeksi katkaisee lomareissu lasten kanssa Gran Canarialle, ei pöllömpää!

  Sitten joku kaunis päivä minä uusin nuo keittiön tuolit ja taitaa tuo pöytäkin muutaman takasinvedon jälkeen vaihtua vähän pienempään.


               Pakkasen pauketta, iloa ja valoa!


                                                               

3 kommenttia:

  1. Rispektiä herkkulakosta! Tämä maatuska kaipaisi sitä muotoihinsa kipeästi, mutta suklaa-addiktio vie naista... ;)
    Oih, hauskaa&rentouttavaa reissua aurinkoon!

    VastaaPoista
  2. Sinun kauniita kuvia voi vain huokailla. TUlee niin keväinen fiilis,kun aurinko paistaa kuvissa. Ja tuo edellisen postauksen pikkuinen on ihan yli-söpö!!

    VastaaPoista