torstai 8. marraskuuta 2012

Tähdet, tähdetMeille tuli Yrjö kylään : ( Tuo pahamainen ja ei toivottu vierailija, joka laittaa perheessä kaiken mullin mallin, pyykkikone laulaa ja banjot soi!
  Tässä kuumeisen vatsatauti potilaan vointia seuraillessa laitoin olohuoneeseen ostamani tähdet, pikkuisen joulun tuntua kuin varkain.. Eikä nämä edes niin jouluiset ole, vai?
 Ekat glögitkin on tässä huushollissa juotuna ja piparit syötynä, siitä se joulun odotus sitten lähtee.
 Nuo tähdet ovatkin minusta aivan ihanat, vuosia sitten sain tähdistä tarpeekseni, kun ne alkoivat vallata kotiamme, mutta nyt pysyn kohtuudessa, nämä kuuluvat jotenkin talveen ja juhlaan. 


Aurinkoista torstaita Sinulle!

3 kommenttia:

 1. Paranemisia! :( Meillä on parasta aikaa Yrjön paras kaveri Riba. Tuli vaikka en kutsunutkaan, eikä älyä lähteä vaikka kuinka häätäisin! Onneksi ottanut vasta kaksi uhria, toivottavasti ei otakaan enempää..

  Noi tähdet on ihania! Mistä hankit? Musta ne ei ole jouluiset vaan talviset. Sopii oikein hyvin koristamaan marraskuussa :) Minä viritin jo tähteni erkkerin ikkunaan viikko sitten ja tytöt halusivat omat jouluvalonsa, enkelin ja lumihiutaleen muutama päivä sitten. :) Hyvä olla ajoissa, kerrankin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meillä ne hengailee itseasiassa molemmat, Yrjö ja Riba :-/
   Tähdet on Lohjan keskustasta Inside Stylestä, siellä muutenkin kaikkea ihanaa!
   Olen tänään menossa sinne ja voin samalla katsoa oliko niitä vielä, kun niitä oli paljon mennyt.
   Juu talvisia ovat, kun saatais vielä luntakin :-)

   Poista
 2. Hei, kivan näköinen koti:) minua kiinnostaisi myös nuo valkoiset tähdet, oliko niitä vielä liikkeessä?:)

  VastaaPoista