perjantai 4. toukokuuta 2012

Nyt ne on tilattu

Meinaan uudet sohvat!
 Kamalan vaikeaa oli päättää.. Vaikkakaan meillä ei sohvat ole olleetkaan yleensä paria vuotta kauempaa mennessään kiertoon :)


Pitkällisen mietinnän ja lukuisten koeistuntojen jälkeen meille valittiin Arild nahkasohva, nojatuolit ja rahi. Alkuun innostuin Kivikin nahkaisesta versiosta, mutta nää Arildit tuntuivat jotenkin meidän makuun sopivimmalta. Selkänojat tosin ovat matalammat, eikä näistä saa kunnon löhöryhmää varmaan tekemälläkään, joten makuuhuoneen seinällä tv on varmasti edelleen suurimmassa käytössä :)

  Seurusteluun kuitenkin hyvän malliset, 10-vuoden takuu ja vahvin/paksuin nahkapinta auttoivat valinnan tekemisessä. Sohvan alta mahtuu imuroimaan, joka on aika hyvä pointti myös..


Väriksi jahkailun jälkeen valittiin kuitenkin valkoinen, vaikka mustaakin jo vakavasti harkittiin.. Valkoisia sohvia meillä on ollut jo viisi vuotta, enkä uskaltanut vaihtaa väriä :/ 
  Olen tilannut myös maton valkoisena, joten tässä sitä taas ollaan tylsässä ja tutussa pisteessä, josta lähdettiin viisi vuotta sitten :)


 Ainakin kevyt pitäisi olohuoneen sisustuksesta tulla, jotain mustaa ja särmää on kyllä suunnitteilla...

Olohuoneen ja eteisen väliset pariovet

Ihanaa viikonloppua iloa ja valoa!12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin meistäkin ja vahvimmatkin pitäis olla mitä Ikeasta nahkaisena saa... Että toiveita olis niiden kestävyydestä sen pari vuotta nyt ainakin tällä meidän sakilla :-)))

   Poista
 2. Nuo Arildit on hirveän kivat sohvat, itse tykkään niistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu hirrrrrveen on kivat, monet mallit tippuivat ajan kanssa listalta ja lopulta kaksi vahvaa Ikealaista joista tämä sitten pääsi tilaukseen, kesäkuussa tosin vasta tulevat :-/

   Poista
 3. Juuri tuon sohvan itsekin mielelläni kotiuttaisin; olis väriltään valkoisempi kuin meidän nykyinen nahkasohva, joka on enemmän luonnonvalkoinen. Hyvä valinta!

  VastaaPoista
 4. Kiitokset kommentista, kyllä me tunti pähkäiltiinkin vielä lopullista valintaa Kivikin ja Arildin nahkasohvien välillä.. Ikea on siitä loistava kauppa, että siellä on maailman paras leikkipaikka lapsille ja mekin saadaan kerrankin aikuisten kesken olla shoppailemassa.. Tosin enneni tätäkin päivää ollaan istuskeltu Ikean sohvaosastolla muutamia kertoja :-)

  VastaaPoista
 5. Innolla odotan aina uusia postauksiasi. Meidän olisi tarkoitus muuttaa uuteen kotiin kolmen viikon päästä. Jännää. Me olemme myöskin pähkäilleet uutta sohvaa ja olemme myös päätymässä Arildiin. On kyllä todella tyylikäs sohva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa aikaa teillä siellä eletään :-)
   Meistä tuntuu jo etä ois asuttu ikuisuus kun kaks viikkoa tulee täyteen uudessa kodissa :-)
   Arild on kyllä paksuinta ja siksi vahvinta nahkaa Ikealaisissa ja näyttääkin kivalta, hyvä valinta siis!

   Poista
 6. Teidän uusi koti näyttää ihanan avaralta ja valoisalta. Mun valinta olisi myös nuo tilaamasi sohvat - hyvännäköiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kommentista! Nyt pitäisi vaan jaksaa odottaa kesäkuulle että ihanuudet saapuvat :-/

   Poista
 7. Aivan ihana ja persoonallinen koti teillä :) Onko toi joku valmis talopaketti vai ootteko itse vaikuttaneet taloon paljonkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Meillä on Desigtalon avaimet käteen paketti, johon tehtiin paljon muutoksia. Olohuoneen ja keittiöön lisättiin ikkunoita ja haluttiin ne niin isoina kun sai :-) Muitakin ikkunoita peukaloitiin.. Raput ja kaiteet olisivat olleet perusmäntyä, niitä muutettiin, ovet muutettiin, kodari ja kylppäriakseliin nipistettiin neliöt toisesta alakerran makkarista, josta tuli vaatehuone. Ja monia muita pienempiä juttuja vaihdettiin, koska pakettiin kuului ihan perusjuttuja.

   Poista