lauantai 14. huhtikuuta 2012

#@?"!###!!!!!!@ Uusi ohjelma: reikiä lattiassa..

Ei sitten mennyt ihan putkeen TÄMÄKÄÄN päivä!


Mentiin aamusta ihailemaan puhdasta taloa, kun siivoojat soittivat olevansa valmiita. Siellä näytti niin hyvälle ja saivat kaakelitkin puhtaiksi! 
Vinkki siivojilta kaakelinpesijöille tulee tässä: raksapöly lähtee kaakeleista vain kylmällä vedellä, kuuma vesi polttaa kalkki-yms. pölyn kiinni pysyvästi. Onneksi en alkanut niitä itse pesemään, sillä niin olisivat pölyt nyt saumassa kiinni ja pysyisivät.

Talolla oli myös -ei suomalainen- timpuri, joka paikkasi niitä eilisen postauksen reikiä seinässä ja kuinkas sitten kävikään ja nyt mä taas kiroilen!!!

  Meidän uudessa puhtaassa parketissa oli timpurin lähettyvillä olohuoneessa kaksi reikää! Sellasia jälkiä, kun vasaran, sorkkaraudan tippumisesta tulee. Eilen suojapapereita irrottaessamme niitä ei vielä ollut. Mies kysyi tiukasti, että mistä jäljet on tulleet, onko työkaluja tiputettu lattialle? 
  Vastausta ei saatu. Voi perhana sentään. Ei sitten päästy tästä hermoilusta loppumetreilläkään. 
  Valvoin viimeyönä miettien, että miten estetään työmiehiä lampsimasta hiekkasilla/kivisillä kengillä sisälle, kun korjaavat parvekkeella ulkolaudoitusta? Yläkerrassa huomasin eilen ilm. pienestä kivestä jääneen painauman suojapapereita irroittaessani suojaamattomassa kohdassa :-( Sitä hiekkaa kun pihalla riittää vielä toistaiseksi ja siisteys/huolellisuus ei noille äijille merkkaa mitään :-/ Oliko talon siivouttaminen turhaa? Meneekö parketti osittain uusiksi? Sirkkelöiväthän sitten ulkona ja edestakas pihalla kulkiessaan riisuvat sisällä kengät? Epäilen :(

Keskiviikkona valmista? Toivon..

11 kommenttia:

 1. EI VOI OLLA TOTTA!!!!!!!!!!!!!! munki tekee mieli manata!!!! eikö ne ton vertaa tajua hyvänen aika!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta!!!! Meinasin alkaa kirkumaan kun ton näin ja mies tutki lattiaa "timpurin" vierestä missä korjas seinää, niin toinen reikä oli siinä vieressä! Eniten harmittaa se, että jos ja kun parketit vaihdetaan, niin miten paljon sotkua, pölyä ja äijien jaloissa hiekkaa sisälle kulkeutuu... Yläkerrassakin oli eilen kun suojapapereita poisteltiin, niin pieni painauma parketissa tullut luultavasti pienestä kivestä :-((( Siitä ei edes olla mainittu vaikka näin sen heti.

   Poista
 2. Voi vitsi. Tässä teidän rakennusprojektissa on ollut kyllä monenmoista estettä. Uskomatonta piittamattomuutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä tuntuu että tämä on kirottu koko projekti!
   Mutta uskon, että kaikella on tarkoitus. Lienee tarkoitus avata ihmisten silmät valvomaan rakennuttamistaan tarkemmin tai jotain :-)

   Poista
  2. Meinaan sen verran reklamaatiota tässä projektissa tullut ja on esimerkiksi muille rakentajille myös.
   Varsinkin niille ihmisille, jotka vasta miettivät talon rakennuttamista ja miettivät minkä paketin tilaavat. Tosin tässä projektin aikana olen myös ymmärtänyt, että samanlaista raksaamista on monella muullakin firmalla:-((( Mitään ei saisi talo maksaa ja tässä lopputulos, vaikka kuinka suomalaista tilaa saa jotain ihan muuta :-(

   Poista
 3. Varmaan sitä kitillä ja kuumavahalla yritetään paikata kun on alle 1 neliösentin kolhu vai miten se siellä designtalon kirjasessa lukee. Mutta siinä kannattaa olla tarkkana, että lakka poistetaan, että kitti pysyy ja taidolla siitä tulee ihan kohtalainen paikka. Lattiassa sellainen vielä jotenkin häviää pinnan elävyyteen, mutta vaikka väliovessa 1 neliösentin paikka on jo aika paha korjata. Työmaalle olisi ihan hyvä toimittaa halpaa kovalevyä pieni määrä, sitä voisi siirtää työpisteiden kohdalle missä vaara on ilmeinen pudottaa tavaroita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin se on suojia sais olla ilmeisesti lattiasta kattoon ja mieluiten muutonkin ajan. Ja just meidän tuurilla eilen illalla DT:n pyynnöstä poistettiin parketin suojapaperit siivojia varten :-((((( Ne olis varmaan estänyt pinnan läpi iskeytymisen.n Kyllä mä sanon senkin että tavallinen kömpelys on ollut kyseessä :-( Minä en ainakaan voisi omassa työssäni tunaroida suhteessa samalla tavalla ilman seuraamuksia.

   Poista
 4. No voi h******i sentään jo! :/

  Meillä oli takan eduksen suojapellin alla pieni kivi, siis pieni mutta arvaa vaan miten se sieltä törrötti rumasti ja pisti silmään aina. :/ vaihtoon meni..

  Jaksamisia sinne loppumetreille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks vaan, jos paikkatahnat törröttää mun silmään niin sitten viimeistään ruvetaan suunnittelemaan teidän kanssa sitä paritaloa :-)))

   Poista
 5. No johan se nyt ottaa koville :( Tosi harmillista! Kyllä DT kaivaa vain itselleen kuoppaa näillä hommilla. Toivottavasti homma selviää jälleen kerran teidän eduksenne.

  Tsemppiä viime metreille!

  -Onnenhippuja-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kovin moni asia ei enää voi mennä pieleen, kun to do- listalla on enää tehtävää vähän (onneksi!!!).
   Uuden työpäällikkömme myötä kaikki on kyllä korjattu asiallisesti ja hyvä niin!
   Harmillista on se, että liian moni asia on tehty moneen kertaan ja aina ne työt mitä venäläiset on tehny :-(
   Niillä ei ole käsitystä suomalaisesta rakentamisesta ilmeisesti ollenkaan. Harmia on ollut kyllä riittämiin :-(

   Poista