maanantai 19. joulukuuta 2011

Poreilua odotellessa

  Raksalla hommat etenee, sähköt vedetty, ja saunassakin on tehty seiniä. Onneksi mieheni käy talolla melkein päivittäin sillä taas olisi iso moka voinut jäädä huomaamatta, sillä saunan oviaukosta oli tehty liian matala, ei olisi saunan oven alle jäänyt rakoakaan.. Ja jos se olisi huomattu ovea asentaessa olisi vitsit ollut vähissä, kun saunan panelointi ja kylppärin laatoitus olisi ollut tehtynä..

  Kylpyhuoneeseen on tulossa poreamme, vaikkakin vie kylpyhuoneesta ison tilan. Meidän talon pohjan suunnittelu lähti kahdesta asiasta jotka ehdottomasti halusimme; toinen oli poreamme ja toinen oli avoin aukko alakerrasta yläkertaan. Alakerrassa oli alunperin kaksi makuuhuonetta, toinen kutistettiin vaatehuoneeksi ja kodinhoitohuone käännettiin ja näin saatiin pohjaa toimivammaksi.
 Aukko on tulossa olohuoneeseen ja poreammeita vertaillaan parhaillaan, Tietääkö kukaan onkohan mitään kylpyvaahtoa kehitetty poreammeille?


Mukavaa viikkoa!
Meillä sataa vettä ja joululoma kolkuttelee jo ovella..                                                                 1 kommentti:

  1. hei, on ainakin aqua novitek oy:n valmistamaa, mitä meillä on ollut. mutta nyt parhaillaan etsin josko joku tavaratalo sitä myisi - vaikea on löytää. seuraavaksi googlaan novitekin puh.nron ja soitan sitten niille ja pyydän saada heiltä ostaa muutaman pullon! lykkyä tykö, jos menettelet samoin :-)

    VastaaPoista