keskiviikko 3. elokuuta 2011

Kaupungissa järven rannalla

  Meidän kaupunki on järven rannalla, eikä meiltä ole lähimmälle uimarannalle kuin muutama sata metriä ja kaupunkiin kivenheitto. 


  Olen niin onnellinen, että saimme ostaa tontin läheltä kaupunkia, ostoksille voi poiketa lenkillä, pyöräillä voi kätevästi paikasta toiseen, koululaiset pääsevät harrastuksiinsa itsenäisesti.   Kirjastot, videovuokraamot, ruokaravintolat, virastot siis ihan kaikki tarpeellinen vieressä.    Toiseksi nuorimmainen tyttö aloittaa esibaletin, josta on haaveillut ainakin vuoden verran, tyttö on "baletoinut" peilin edessä ahkerasti ojennuksia ja taivutuksia. 
 Olemmekin sopineet tyttöjen kanssa että uuteen taloon heille tulee balettihuoneet; peiliä seinälle, tankoa ja jotain mitä ikinä keksitään, olisko kivoja ideoita? 


  Rakennuslupaa varten rakennuspiirustukset tulivat eilen, joten pian esittelen tulevan talomme kuvat, tontti on nyt maksettu ja päästään  rakennuslupaa vihdoin hakemaan.
 Takka-malli on päätetty, tämähän alkaa olla jännää!


Mukavaa iltaa!
2 kommenttia:

 1. Ihan ensiksi myöhästyneet onnittelut pyöreistä vuosista!!! Perässä tuun, tasan 2kk nuorempana.
  Kiitos lohduttavasta viestistäsi blogissani <3 Tiedätkö että olit ajatuksissani päivän jälkeen ukkosen vierailun, tuli mieleen se teen tapaus.
  Kivalta näyttää teen väliaikais koti, ja laita ihmeessä tänne samaan blogiin vaan remppa-postauksetki, mä ainaski tykkään niitä lueskella ja kulkea mukana.
  Mukavaa torstaita =)

  VastaaPoista
 2. Kiitos FanniAuroora ja onnea itsellesi tulevista pyöreistä :-)
  OLen itsekin päätymässä kirjaamaan rakennusajan tänne blogiin, koska se on niin paljon helpompaa ja jotenkin "sielukkaampaa" kun pelkkä sellanen raksablogi, jollaisissa vierailen ahkerasti ihan sattuneesta syystä :-)

  VastaaPoista