sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Olohuoneen remontti

Olohuoneessa kevät näkyy myös näin, turkoosia.
 Remontissa olohuone sai tapettiseinät. Muutama vuosi sitten keksin erään Riviera Maison henkisen sisustuskaupan myötä päällystyttää olohuoneen seinän raakalaudalla, joka sitten maalattiin valkoiseksi ja idea toimi, antoi tunnelmaa ja oli persoonallinen silloin.
  Sisustuksemme muututtua ja laudoituksen yleistyttyä halusin muuta ja valitsisin tapettia edelleenkin.

 Olohuoneen tapetti on kyllä kaunis, ruokahuoneessa sama tapetti mustana, ihanat kimaltavat hopea ääriviivat, MUTTA nihkeä kumimainen kohopinta oli iso virhe :-/ Eteisessä saman sarjan tapetti on jo otettu kokonaan pois, koska pienikin osuma sai tapettiin jäljen. Nyt jos laittaisin olohuoneeseen tapettia, valitsisin voimakkaan värin j/ tai kuvion, mutta tasaista sileää tapettia :-)

 Ja pitkään haaveilemani pariovet tulivat mahdolliseksi tämän remontin myötä. Tykkään. Sekä kattoon asetetut halogeenit, edellisten puolesta sain kyllä vääntää kättä ja avata kukkaron nyörejä, mutta se kannatti ehdottomasti.
Mukavaa alkavaa viikkoa, iloa ja valoa!

6 kommenttia:

 1. Tykkään tykkään =)
  Niin kaunista ja raikasta!!!!
  Kauniit tapetit molemmissa huoneissa.
  Nuo pariovet on mun unelmalistalla, vaikka tähän taloon ne ei onnistu, mutta ehkä joskus...

  VastaaPoista
 2. Ihana olohuone! Selkeä ja raikas kokonaisuus. Ruokailuhuone on myös ihana! Kauniit tapetit!
  Ja nuo sohvat on myös aikas ihanat!
  Onko muuten nuo ikean kivik sohvat hyvät? ja näkyykö tossa valkoisessa kankaassa pöly yms...?
  T.Heidi

  VastaaPoista
 3. Hei!

  On kyllä niin kaunis ja kodikas olohuone! Muutenkin pidän teidän uudesti remontoidusta kodista ja käyn usein katsomassa inspiraatiokuvia.
  Muakin kiinnostais, miten Kivik-sohvat ovat toimineet ja ootko tyytyväinen niihin?
  Suostutko kertomaan mitä teillä on lattiassa, parkettia vai laminaattia? Ja kenen valmistajan?
  Meillä on pian alkamassa remppa ja tuo näyttäisi aika täydellisen väriseltä. :)

  T: Fanni80

  VastaaPoista
 4. FanniAuroora:ehkä jonakin kauniina päivänä sinäkin saat pariovesi :-)
  Anonyymi Heidi:Kiitos, sohva ja nojikset ovat ihanat. valkoisia sohvia meillä on nyt ollut kolme vuotta ensin Ektorppeja ja nyt nämä ja olen ollut tosi tyytyväinen.Kivikin runko kangas ei ole niin helposti irrotettavissa kun Ektorpissa ja mielestäni lapsi ja kissaperheessäkin kestävät hyvin. Tosin nyt olisivat pesua vailla..Pöly tms. Ei näy mielestäni häiritsevästi ja toisaalta jos miettii sohvaa jota ei voi pestä, niin kuinka likaisia ne ikinä onkaan vuosien saatossa vaikkei lika erotu niin sitä on :-)
  Anonyymi Fanni80:sohva kysymykseen vastaus edellisessä ja lattiasta että ihan perus laminaattia K-raudasta, valitettavasti nimeä en muista classic kuitenkin. Sävystä tykkään minäkin on vaalea, muttei kellerrä, viherrrä, sinerrä tai punerra kuten niin monet muut.

  VastaaPoista
 5. teillä on kyllä niin kaunista!!! aivan ihanaa valkoista ja turkoosia, lattia niin lämpimän sävyinen... tapetit sopii kokonaisuuteen loistavasti! kaikki myös niin kauniisti esillä, oi oi <3

  VastaaPoista
 6. Hei!
  Etsin kuumeisesti tapetteja rakenteilla olevaan kotiimme ja nyt löysin tämän blogin - aivan ihania ratkaisuja! Varmasti tulen vierailemaan täällä usein! Mistä olet löytänyt ja kenen valmistajan malli on tuo ruokahuoneen tapetti?

  t. Ansku

  VastaaPoista