perjantai 15. lokakuuta 2010

lltapalasta

Ihastuimme miehen kanssa tässä taannoin grillattuun Halloumi-juustoon ja etsin netistä jotain ohjetta mihin sitä voisi käyttää, löysin Maku.fi sivuilta tämän loistavan ohjeen, jota onkin tullut tehtyä moneen kertaan. Niin hyvää, NAM!

Halloumi-tomaattisalsabruschettat









Maku 2/2004

Valmistusaika: Aktiivinen 20 min
4 annosta
200 g halloumijuustoa
1 rkl oliiviöljyä
4 kpl hiivaleipäviipaletta
1 kpl valkosipulinkynttä

Tomaattisalsa
20 kpl kirsikkatomaattia
1/2 kpl sipulia
1 dl tuoretta basilikaa
1/4 tl mustapippuria
1/4 tl suolaa
1/2 rkl oliiviöljyä

Tee ensiksi salsa. Leikkaa huuhdellut kirsikkatomaatit neljään osaan. Kuori ja pilko sipuli pieniksi kuutioiksi. Hienonna basilika. Sekoita kulhossa keskenään tomaatti, sipuli ja basilika. Mausta mustapippurilla, suolalla ja oliiviöljyllä.

Leikkaa juusto ohuiksi viipaleiksi ja paista viipaleita oliiviöljyssä pannulla kummaltakin puolelta.

Paahda leivät ja hiero leivän pintaan valkosipulia. Jaa tomaattisalsa leiville ja nosta päällimmäiseksi halloumi-juustoviipaleet.

6 kommenttia:

  1. namiiii!!!!!!!!!!!! halloumijuusto grillattuna on mun lemppari <3

    VastaaPoista
  2. samaa mieltä täällä, halloumi on niiin namia! :)

    VastaaPoista
  3. voi namskis ja lurpsis mitä herkutuksia täällä!!!!! Eikä kaloreitakaan näy vipeltävän annosten päällä silminnähtävästi, joten kerrassaan mainiota ruokaa!

    VastaaPoista
  4. Kosketti sinun blogisi, kait löytyi "Sisustus Unelmia" kautta. Suurperheesi ja vastoinkäymiset - ja sitten tuo musiikki alkoi kuulua (huutelin lapsille, että mistä tuo musiikki tulee, kunnes tajusin...) Minullakin on uusperhe, miehellä 2 lasta ja yhteisiä 2.

    Ihanan kodin olet sisustanut! Kaikkea hyvää sinulle!

    VastaaPoista
  5. Näyttää tosi herkulliselta ja on kyllä pakko kokeilla joku päivä :)

    VastaaPoista
  6. Niin herkullinen ohje, tätä aion tänään kokeilla ;) Halloumi on vaan niin namia! Kiitos ohjeesta!

    VastaaPoista