torstai 13. toukokuuta 2010

Kotona osa 3

Meillä on käynnistynyt valtava kirppis ja huutonet projekti ja kotia laitettu siinä sivussa :-)
Olohuoneeseen odottelen vielä sohvan ja nojatuolien päällisiä, joista ensimmäisten pitäisi rantautua muutama kpl ensi viikolla ja jälkimmäisistä ei ole vielä tietoa, molemmat ovat uutuuksia suomessa, joten ei auta kun odotella. Kun en viitsi esitellä teille olohuonetta ilman päällisiä, niin hyppään suoraan eteishalliin. Kissanvessan on oltava tässä tilassa, koska ihmisten vessassa meillä käy sellainen trafiikki ja aina on riski, että ovi on kiinni ja toisaalta haluankin että ovi on aina kiinni. tämä on talon ainoa järkevä tila, mistä kissoilla on esteetön pääsy vessaansa :-)
Löytäisipä vielä täysin yksivärisen desing vessan, niin hyvä olis! Markkinoilla on yksi ufon mallinen, mutta se on liian iso :-(
Kissojen uusi raapimispuu peteineen oli hyvä idea, mutta niin vähäisellä käytöllä juuri tällä hetkellä, että vaihtaa varmasti paikkaansa vielä. Ja lipaston päälle tulee aavistuksen isompi bonsai puu.
Ihanaa helatorstaita myös teille, me menemme tänään Japanilaiseen puutarhaan, josta luultavasti saan materiaalia seuraavaan postaukseen ;-)

5 kommenttia:

 1. Selasin ja luin koko blogin läpi.. Kyllä teille tulee kaunis koti! Ja tyylisi on muuttunut huomattavasti selkeämmäksi! I like.
  Taidan jäädä seuraamaan blogiasi.

  VastaaPoista
 2. Sinulla on selkeä ja varma sisustustyyli! Onnittelut! Minä olen sitä yrittänyt etsiä jo monta vuotta, mutta ehkä se sieltä vielä tulee... Oikein kauniilta vaikuttaa "uusi" kotinne.

  VastaaPoista
 3. Kaunista ! -Wilhelmiinan Kammari-

  VastaaPoista
 4. Kiitos kannustavista kommenteista!
  Juu selkeys tuntuukin todella hyvältä nyt kaiken jälkeen.

  VastaaPoista