tiistai 3. helmikuuta 2009

Terveiset kesästä!

Ihana kesä jäi Lanzarotelle ja me palasimme pakkasiin, tosin en valita täällä on kaunista ja pirtsakka keli.
Ilmat ei meitä kauheasti matkalla suosineet, saimme nauttia auringosta, mutta myös pilvistä ja tuulesta. Reissu oli ihana, mutta ihanaa oli palata kotiinkin! Viikko pienehkössä kylmähkössä hotellihuoneessa, jossa oli perunasäkkityynyt, riitti tuomaan koti-ikävän ja paluu arkeen oli toivottu.

Ja entäs niin mukavat lapseni sitten, pikkutytöt saivat unirytminsä päälaelleen ja antavat tutaa sen myös, eilenkin Jemina temppuili kolme tuntia nukkumaan mennessä, uhma ja kiukkukohtauksista puhumattakaan.. Lentokoneessakin neiti jääräpää purki väsymystään, kiukutteli, potki seuraavan rivin penkkejä ja kun siirsin jalkansa pois, hän huusi kovaan ääneen au, au äiti sattuu!
Matkustelu on mukavaa, mutta jos palautuminen kestää toista viikkoa ja sama aika lisää univelkaa, niin sitähän on väsyneempi, kun ennen lähtöä.. Ensi kesänä taidetaan pysyä visusti kotona ja tehdä pihahommia ;-)
Muutamia kuukausia enää ja saadaan mekin tänne kesä! Viikossa oli linnut alkaneet laulaa pihalla kovempaa ja ja auringossa on jo voimaa. Nopean blogikatselmuksen tehdessäni huomasin, että monilla on jo kevät jutut alkanut, niin täälläkin ;-)

Ihanaa viikkoa!

Muutama kuva matkalta

6 kommenttia:

 1. Tervetuloa kotiin :)
  Vähän jo kaipailinkin :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten kauniita kuvia ihan kuin satua <3
  Jään odotamaan innolla teidän kevättä :)

  VastaaPoista
 3. Ihanalta näytti teidän lomamatkanne!

  VastaaPoista
 4. ..ihania kuvia näin loskan keskelle..

  VastaaPoista
 5. Kauniita lomakuvia!
  Löysinpä täältä oikein kivan blogin!

  Amyrlin

  VastaaPoista