sunnuntai 15. kesäkuuta 2008

Sairastalua

Jos viikot soljuu tälläistä vauhtia, on pian jo syksy ja talvi!
Viime viikko meni sellasella vauhdilla ettei taas perässä pysynyt. Jaa mitä tuli sitten tehtyä.muistanko edes.

Kaikki lapset olivat kesäloman vietossa, kävimme kävelyillä, rannalla, leivoimme ja nautimme kesästä. Eerikalle leikattiin lyhyempi hiusmalli ja laitettiin elämänsä ensimmäinen hiusvärjäys, kultaisia raitoja. Iso tyttöni jo. Keskiviikkona lähtivät isälleen viikonlopun viettoon.

No puolen viikon tietämillä kuulin sisarieni menneen miehineen New Yorkiin! Ihanaa matkaa teille siskot ja siskojen miehet, onnea unelmanne toteutumiselle!
Olisipa rentouttavaa hilpaista Atlannin toiselle puolelle katsomaan suurta maailmaa, ehkä sitten joskus omakin unelmani toteutuu, kuka tietää?
Florida olisi minun haaveeni, sitten joskus. Lasten kanssa sellaista matkaa ei tulisi tehtyä ja taitanee vierähtää vuosi jos toinenkin ennenkuin pääsemme ilman näitä lapsia minnekkään. Varsinkaan ulkomaille.

Milena ihana pikkuinen hymytyttöni sairastui nuhaan ja kuumeeseen, silmätulehdusta unohtamatta, Jeminakin niiskutti ja aivasteli. Monta yötä pikkuinen sairastelija vaikeroi, ennenkuin tauti otti ja päästi tyttösen otteestaan. Ja niin oli taas ihanainen hymytyttömme kunnossa:-)

Mutta sitten sairastuin perjantaina itse, luulin ihan oikeasti kuolon tulevan ja korjaavan luuni.. Aamusta tunsin nuhan ja päänsäryn, lääkitsin itseni, mutta olisi täytynyt olla vahvemmat tropit. Migreenikohtaus kaataa minut sänkyyn koko päiväksi. Ihan kokonaan. Ja minä yksin tyttöjen kanssa.. Jemina ei kauan halunnut katsoa juniorin lastenohjelmia eikä ollut ollenkaan samalla aaltopiitudella kun yritin saada pötköttelemään äitin ja isin sänkyyn.. Onneksi mies pääsi tulemaan töistä vähän normaalia aiemmin. Itse aloin olla elävien kirjoissa vasta illalla myöhään.

Sohvatyynyjä suunnitelmissa!
Ihailen näitä Blogistanian runsaasti sisustettuja koteja, mutta yhä enemmän haluan itselleni selkeyttä ja yksinkertaisuutta. Sohvatyynyjä pitäisi pian päästä ompelemaan, toivottavasti ensi viikko tuo inspiraation!5 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia... tervetuloa kyltti näyttää niin tutulta.. ;)ei vain taida olla aivan samanlainen..ja paranemisia...ikävää että olette kipeinä. :(

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Kävin vierailulla blogissasi ekaa kertaa jokunen viikko sitten ja näin "laiturin", samanlaisen jota meidänkin pihaan on suunniteltu. Sain kuvastasi niin kovan innostuksen että hain laudat samantien ja nyt miestä odottaa rakennuspuuhat. Taidan näyttää hänellekin kuvat teidän "laiturista" josko vauhdittais projektia!
  Aurinkoista kesää,
  Pauliina

  VastaaPoista
 3. Heips teillekkin!
  Tiina: kyltti on ihan pikkuruinen, minullakin on joskus ollut tuo samainen kun teillä, täällä ollaan terveinä jo onneksi.

  Pauliina: kiva että olet inspiroitunut;-)
  Oman "laiturimme" ympärille pitäisi vielä pensaita istuttaa, harmi ettei sitä rantaa ole näköpiirissä...
  Mitähän meidän miehelle näyttäis, että saatais taas remonttia etenemään :-/

  VastaaPoista
 4. Löysin blokkisi joku aika takaperin mutta, keksin vasta kuinka pystyn kommentoimaan=o)
  Ihania kuvia ja kaunis koti teillä. Toivottavasti olette jo tervehtyneet.

  VastaaPoista
 5. Toivotaan, että kesän sairastelut pian sairasteltu ja pääset nauttimaan lämmöstä ja aurinkoisesta! Sinulla on mukava blogi, jota tulee käytyä tillistelemässä säännöllisesti. Tällaisten ihanuuksien innoittamana olen itsekin liittymässä bloggaajien joukkooon. Aurinkoisia kesäpäiviä ja rennonletkeää lomailua!

  VastaaPoista