torstai 15. toukokuuta 2008

Työn iloa...

Leikkimökki on valmistumassa, aika hidasta maalata kun Jemina kaks vee auttaisi äitiä kovin mielellään tai tulisi mökkiin tekemään nukeille ruokaa... Ja mökkiin mahtuu hädin tuskin äiti ;-)Verhot ja muu rekvisiitta odottelee maalin kuivumista. Jeminan nurkkauskin tuli sitten maalattua, kuvaa kunhan tyttö heräilee päikkäreiltä. Maalia hain lisääkin eilen ja mukaan tarttui 14 litraa maalia, jolla olisi tarkoitus maalata terassin kaiteet ja ristikot, sekä alaterassi. Niin hyisevän kylmää ulkona, että odottelen parempia maalausilmoja.

Terassin tilanne nyt, tämä maalataan...
Alapihan laituri kanssa saa maalia pintaansa ja jotain mitä en ole vielä keksinyt, saa ehdottaa ;-))Leikkimökin patalaput, rullaverho ja viirinauhaJeminan nurkkaus vaalennettuna

8 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia...ja maalattuna nuo kaiteet ym. on varmasti tosi kauniit. Haluaistko tuonne jonkun katossysteemin? Miusta kaunis ihan noinkin, kun varjon saa auki...mutta entäs jos hankkisit sellaisen kevyen paviljongin siihen? Mahtuisiko? Ja tykkäisitkö itse edes.. ;)Patalaput ym. on kyllä syötävän somat..

  VastaaPoista
 2. Minäkin käyn aina välillä täällä ihastelemassa...=) Laituria katselessani tuli mieleen että sen voisi hyvin reunustaa jollakin kasveilla, vaikkapa pienillä pensailla tai jollain muulla ihanalla. Mutta hyvä on noinkin!

  VastaaPoista
 3. Moi taas,
  suloista tavaraa leikkimökkiin! Meillä taitaa olla samat patalaput leikkimökissä ;)
  Mielenkiinnolla odotan, miltä terassikaiteet näyttävät valkoisena...ovat kyllä varmasti tosi hienot. Minäkin olen haaveillut joskus samanlaista projektia meidän terassille, katsotaan, saanko inspiraation teidän terassista! Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Kiitokset tuhannesti, mikä loistava pointti! Toivottavasti et tykkää huonoa että siteerasin sinua jälkikirjoituksessanikin, se oli vaan niin hieno huomio.

  Mutta hyvänen aika, kukkiiko teillä jo omenapuu?

  Ihanaista viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Ihanat tavarat leikkimökkiin, kelpaa siellä pienten tyttöjen asustaa.

  VastaaPoista
 6. Kauniita kuvia. Katselin muuten noita samoja pikku-patahanskoja tms. Enfantissa, ne olivat niin tosi söpöset. Meidän lapsille vaan jo liian pienet. Iloa lauantai-iltaasi :)

  VastaaPoista
 7. Voin kuvitella, että tästä leikkimökistä tulee aivan ihana. Malttamattomana odotan lisäkuvia. :)

  VastaaPoista
 8. Niin suloisia ompeluksia olet tehnyt ja ihanaa teillä edistyy hurjaa vauhtia!ja nuo kuvat teillä on aivan ihana piha!
  ja tiedän miten kivaa tuo maalausten teko ja oikeastaan kaikki on kaksi vuotiaan kanssa mutta niin vain me mammat onnistutaan!!!
  iloista alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista