sunnuntai 30. marraskuuta 2008

Joulukuu ! (1.luukku)

Luminen sisääntulo.. Muisto vain enää, toivon että lisää lunta saataisiin pian!




Joulusukat Lontoosta




Mieheltä ihana perjantainen pikkujoulu yllätys


Ihanaa nyt se tosiaan on alkanut, joulun valmistelu, oikein luvan kanssa.. Tähän asti on saanut vähän salaa fiilistellä, etteivät ihmiset ihan kaistana pitäisi..Hih!

Onnea myös meidän Oskarille tänään 11 vuotta ja nimpparit!

Koti on alkanut värittyä jouluisista koristeista ja valkoinen saa seurakseen punaista, ei hullumpaa, pitkään kestäneen värittömän jakson jälkeen ;-)
Joulua valmistellaan aattoon asti, ensin koristeita, sitten valoja, sitten leivonnaisia ja lopulta kuusi. Heti joulun jälkeen alkaa jo koristeiden vähentäminen, meillä ei tosiaankaan odoteta loppiaiseen asti.. Silloin suunnitelmat kääntyvät kevääseen..

perjantai 28. marraskuuta 2008

Terveiset Lontoosta!!

Ihana, ihana reissu takana päin, eikä Lontoo pettänyt tälläkään kertaa.. Viikonloppu Lontoon sydämessä on auttamatta aivan liian lyhyt aika, mutta parempi edes se, kun ei mitään..
joulua oli yllättävän vähän vielä katukuvassa, kaupoissa ei selvästikään ollut vielä täysillä joulu, harmillista.. Toisaalta ihan hyväkin, eipä ole odotettavissa kovin isoa visa laskua;-)
Kesällä olisi tarkoitus karata uudestaan, lapset mummilaan, kun hyvin oli mennyt ja koira sitten vaikka koirahoitolaan.. Kesäreissulla keskitynkin sitten vain shoppailuun, koska mieskin on sitten "jo" toista kertaa eikä pakollisia Big Benejä tarvi enää kiertää, Starbucksin kahvia vain nautitaan joka huikoon, nam!


Mama and papa lastenhuone miljöö


London eyen näkymää 135 metristä..


Elokuvassa viittomakielen "tekstitys"; hassu pieni nainen alakulmassa viittoo leffaa ;-)


Yksi pakollisista: Tower bridge




Sisääntulo Notting Hillistä


Portobello Roadin markkinoilta:

perjantai 21. marraskuuta 2008

Viikonlopun suunnitelmia

Me lähdemme mieheni kanssa ansaitulle Lontoon reissulle, vietämme Lontoossa ensimmäistä hääpäiväämme ja siskon synttäreitä! Lapset menevät osa isälleen ja osa mummilaan, joten
näiden kynttilöiden ja ensilumikuvien myötä toivotan kaikille ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua!


Verona somiste trio Ranskalainen Vanilla votiiveilla ;-)



Jouluiset valot- sarjan tuoksulyhty ja tuoksuna Vanilla



Ihastuttava kolmisydänkynttilä ja Jouluiset valot astia, mielestäni kaikkein ihquin ikinä ja ISO



Ensilumi

torstai 13. marraskuuta 2008

Tuoksut valtaavat talon

Jouluvalmisteluita tai oikeasti vasta ajatuksia jouluvalmisteluista häiritsee energiapuutteen lisäksi ajan puute. Pitäisi ottaa itseä niskasta kiinni ja aloittaa..
Jospa sitten Lontoosta löytyisi ensi viikonloppuna jotain erilaista joulua, ihanaa päästä kokonaiseksi viikonlopuksi pois kotoa ja vieläpä ilman ensimmäistäkään lasta, mutta ennen kun kone on ilmassa istuu huoli pikkutyttöjen ensimmäisestä (ja toisesta ja kolmannesta) yöstä ilman äitiä ja isiä (2,5v ja 11kk). Sen tiedän jo nyt, että matka tekee äidille ja isille kyllä terää, saa varmasti uutta puhtia, kun välillä rentoutuu, tosin Lontoossa tulee varmasti nukuttua vähän ja käveltyä paljon, että takastullessa on sitten rakot kantapäissä ja univelkaa.. Lontoo on ihana kaupunki ja varmasti muuttunut mega paljon siitä, kun olen siellä viimeksi matkustellut.
Tämä tuleva viikonloppu kuluukin kaikkien lasten kanssa remontin, Eerikan syntymäpäivien ja kynttiläkutsujen pitämisen merkeissä, ei pöllömpää siis!

Tuoksut ovat vallanneet talon.. Tässä Shampanja-päärynä votiivi keittiön ikkunassa ja iltahämärissä


Työhuoneen lipasto on vihdoin löytynyt! Tämä siirtyy lähipäivinä yläkertaan, meidän makuhuoneeseen..


Sitten yksi suosikeistani edessä kolmisydän kynttilä Karamelli-päärynä & Vanilla aivan ihana tuoksu ja sopivan voimakas suureenkin tilaan, taustalla valkolumimarja pilarikynttilä ihanan jouluinen..


Välillä kun haluaa oikein tuoksutella laitan tuoksulyhtyyn Aroma simmersiä, nestettä joka tuikun avulla lämmittäessä leviää huoneeseen, voimakas ihana Mango-Mandariini meillä menossa



Lopuksi vielä Valkoinen ihanuus, Serenity enkeli tuikkivalle, suosikkeihini kuuluu ehdottomasti. Hankintalistalla nyt tarjouksessa oleva ystävyyden enkeli somiste, jossa enkeleitä onkin kaksi ja kynttilä loistaa vielä kauniimmin. Vieressä somiste kultamosaiikkihurrikaani



Jos kiinnostuit kauttani tilattavista kynttilöistä, somisteista tai tuoksuista niin laita s-postia ja kerron lisää!
sabisiltanen@hotmail.com

perjantai 7. marraskuuta 2008

Koruja

On sitten viime päivityksestä kulunut reilusti aikaa.. Mitään ihmeellistä päivitettävää ei ole ollut, eikä ole tullut sellaista kehitelleeksikään.
Tapahtunut on paljonkin, kuten projekti kellarin huone Vepulle ja Eerikan sopen huoneistaminen, vielä kun joku (minä) maalais sen niin hyvä olisi.
Joulua pikkuhiljaa suunnitellaan ja valmistelutkin on hiljaksiin aloitettu..

Mutta otsikkoon.. Hurahdin sitten TAAS.. Tällä kertaa koruihin. Tässä joitain valmiita, osa lahjaksi meneviä. Osia ja pujotettavaa tarvitsisi jo lisää ;-)