sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Syyslomasella



Vietin lapsieni kanssa pienenpienen syyslomasen, aivan ihanaa kun saa olla vain kotona. Tykkään syksystä ja jos keli on ulkona huono niin nautin kyllä takkatulen loimusta ja kynttilän loisteesta täysin siemauksin sisällä, olen vihdoinkin tainnut oppia nautinnon jaloja taitoja kissoiltani : )





 Kotoiluumme kuului myös leipomista ja vain vähän siivousta, mieheni yllätti minut iloisesti siivousavulla josta pian lisää..



               Ihanaa päivää sinulle, Iloa ja valoa!



 

lauantai 12. lokakuuta 2013

Syksyisiä säteitä

Pitkä tauko, eikä edes suunniteltu sellainen. 
On tapahtunut kesän mittaan paljon asioita, joita on pitänyt työstää sisimmissään ja välillä on tuntunut ettei voimat meinaa kaikkeen riittää. Asiat ovat kuitenkin hyvin; terveyttä, töitä ja läheiset ympärillä.

 Työ- ja opiskeluasiat ovat pinnalla tällä hetkellä, vaihdoin pienen harkinnan jälkeen takaisin vanhaan työpaikkaani ja samalla vaihdoin muutaman minuutin työmatkani paaaaljon pitempään. Joskus on vaan pakko pysähtyä kuuntelemaan sydäntään ja tehtävä päätöksiä mitkä ovat hyväksi itselle. Työmatkalla on hyvä koota omia ajatuksiaan siihen kun tuntuu ettei välistä ole muuten aikaa.
 Ja suurin muutos ja mieltä painava asia koskee murrosikäistä  tytärtäni joka muutti kesän alussa isänsä luokse. Asioilla on aina monta puolta, eikä ratkaisut ole aina niin mustavalkoisia vain aika nyt näyttää oliko ratkaisu oikea. Toivon koko sydämestäni.