sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Kala joulutorttuja :-)






  Tytöt leipoivat meidän enimmäiset joulutortut, Milena teki tähtitorttujen sijaan kalan mallisia torttuja, Jemina harmitteli kun ei osannut tehdä kala torttuja : )

   Nyt kun täälläkin on lopultakin se viimoinenkin tulppaanin sipuli kaivettu maahan leutojen säiden ansiosta, niin voisi pikkupakkanen ja luminen valkeus minunkin puolestani tulla! Ensi viikolle sellaista on kuulemani mukaan vähän ennusteltu.. 
  
  Meidän joulu on tänä vuonna valkoinen hopealla höystettynä. Viime vuoden pieni ripaus punaista  jää alakerran joulukoristelusta tänä vuonna kokonaan pois. Yläkertaan laitetaan lapsille aatoksi oma joulukuusi ja koristeita, jonka he saavat koristella ja laittaa kuinka tykkäävät 
: ) 

                                      Rauhallista sunnuntaita, iloa ja valoa!


perjantai 23. marraskuuta 2012

Rymsteerausta





Kiepsautettiin huonekalut uuteen järjestykseen. Tästä puuttuu vielä matto ja anopinkielikin vaihtoi vielä paikkaansa..


 Iltahämärissä ja pojan huoneesta väliaikaisesti matto kunnes uusi tulee. Tilasin kokeeksi  luultavasti seuraavaksi "blogimatoksi" nousevan Pandora villamaton. 



Perjantai-illan tunnelmaa, meillä oli joulukadun avajaiset ja ilotulitus. Nyt alkaa meilläkin joulun odotus : ) Kun saisi vielä edes sentin lunta ja pari astetta pakkasta..

Mukavaa lauantaita, iloa ja valoa!


sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Koristeita klikattu

Klikkailtiin miehen kanssa tässä pöydän ääressä vastakkain kilpaa, mies pelasi jotain peliä tietokoneellaan, klik, klik ja minä omalla koneellani Stockmannin verkkokaupasta ihania valkoisia ja kirkkaita joulukoristeita klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik... : )














Kuvat kollaasiin otettu Stockmannin verkkokaupan sivuilta. Toivottavasti ovat sellaisia kun kuvittelenkin. 
   Meillä eilen käännettiin olohuoneen sisustuskin ympäriämpäri, enkä tiedä oikein nyt onko se hyvä vai ei : ) 

 Minä toivoisin ihan pikkuriikkisen luntakin, että sais vähän joulunodotusfiilistä.. Tänään käydään Ikeassa pyörähtämässä ja jos sitten vähän tunnelmavaloja pihalle virittelis ainakin pitää hakea ne varastosta. 

                                        Mukavaa päivää, iloa ja valoa!







torstai 15. marraskuuta 2012

Iloa ja valoa



Olen pitänyt blogiani vuodesta 2008, sisustusblogeja alkoi silloin tulla enemmänkin  ja minäkin asiasta innostuin, rakkaus sisustamiseen ja valokuvaamiseen tarvitsi jonkun väylän tulla ulos. Alkuun postasin enemmän omia ajatuksia ja fiiliksiä, sisustaminenkin oli maalaisromanttista ja täynnä tähtiä : ) Vuosia myöhemmin on ihana lukea silloisia fiiliksiä ja täytyy todeta että hurjan paljon näiden vuosien aikana on ajatukset muuttunut.

 Olen iloinen ja avoin ihminen aina hyvällä tuulella, työelämässä etenkin on liikaa niitä, jotka valittaa milloin mistäkin ja tiuskivat  purkavat pahaa oloaan vastaantulijaan.  Empaattisena ja herkkänä ihmisenä ystäväkseni ovat valikoituneet ne, jotka ajattelevat asioista syvällisemmin, pintaliitäjät saavatkin jatkaa matkaansa.

  Kerron esittelyssäni että blogini syntyi rakkaudesta elämään ja sisustamiseen, niin asianlaita edelleenkin. Minä olen elämässä kokenut paljon, paljon on ollut myös ikäviä asioita, joista en ole tarkoituksella halunnut täällä postata. Valtavasti on ollut onnellisia ja iloisia asioita joista olen enimmäkseen kirjoittanut. Täällä blogissa on vain pieni osa minun elämästäni.
 Ajan kuluessa olen tarkoituksella sensuroinut asioita joista kirjoitan, esimerkiksi perheen koululaisista en paljoakaan kirjoita tai valokuvia esittele, vaikka yhtä rakkaita minulle ovatkin kun nämä pienimmäisetkin. Olen ajatellut että kouluiässä menee se raja tässä blogissa.

 Kuten jo arvata saattaa, niin tämä perheeni on minulle tärkein, eikä millään muulla ole merkitystä. Niin kauan kun saamme vielä olla terveitä niin minulla on kaikki. Olen kiitollinen jokaisesta päivästä joka perinteisesti aamulla alkaa. Talot, autot ja materia ovat lopulta vain sivuseikka.
 Elämä on minulle ihmeellinen matka. Minun henkisellä tielläni ei tarvita profeettaa, kirjaa eikä rakennusta mitä palvoa. Kaikki tarvittava on jo sydämessäni ja se sydän on täynnä iloa ja valoa : )

 Sain jokin aika sitten anonyymiltä kommentin, joka käsitteli asiaa jota olin miettinytkin. Toisen anonyymin kommentoidessa harmistuneena siitä, että postauksen loppuun toivotelen aina  "Iloa ja valoa".
 Aloinkin heti välttelemään toivotusta, koska ajattelin sen ärsyttävän kaikkia muitakin. Ja silloin minä en ollut enää minä.
 Alla olevan Anonyymin komentti tulikin juuri sopivaan saumaan muutama päivä sitten ja päätin toivottaa ilot ja valot jatkossakin, koska se on minun tapani välittää lukijoille arkeen jotain syvällisempää. Enkä edes halua toivoa kenenkään elämään surua ja pimeyttä : )

"Bloginpitäjät", älkää lähtekö liikaa miellyttämään kaikkia
kommentoijia...ilot ja valot kannattaa toivottaa,
sanavahvistukset käyttää ja näyttää...sillä näin teette
juuri teidän omasta blogista omaleimaisia ja teidännäköisiä!!!
Niitä ja näitä samanlaisia blogeja kun riittää ihan loputtomasti...
kodit alkavat jo muistuttaa toisiaan ja kohta tekstitkin on
arvattavissa! Persoonallisuus häviää ja muotivillitys pureutuu
jokapaikkaan, harmillista. Kodeista pitää huokua se jokin!"

Kommentit ovat loistavaa vuoropuhelua ja ne usein piristävät päivää, joten kiitos niistä!
Kommentin tarkistus härpäkkeet sen sijaan ovat ärsyttäviä ja poistin sen, koska en sellaista ollut asentanutkaan : )
 Ja ettei nyt liian syvälliseksi menisi, niin jotain pinnallistakin luvassa- esittelen pian  mitä kaikkia ihania  joulukoristeita tilasin meille kotiin, minulla on myös mielessä  kirjoittaa Feng shuista meidän perheen malliin, pysyhän siis kuulolla! 


Tälläisiä pohdintoja näin aamutuimaan, nyt töihin suuntaa tieni.
Minä olen minä enkä muuksi muutu, joten ihanaa perjantaita Sinulle sekä 
ILOA JA VALOA!




sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Hämärtyy


Koti-sunnuntait on ihan parhautta, fiilistellä hämärtyvässä illassa, sytytellä kynttilöitä ja kotoilla takkatulen loimutessa..



Perheen karvaset on asiasta ihan samaa mieltä : )




Ihanaa iltaa ja energiaa alkavaan viikkoon!

perjantai 9. marraskuuta 2012

Värilliset tähdet






Vähän itämaista fiilistä pikku tähtösten muodossa.

Rentouttavaa viikonloppua Sinulle!



torstai 8. marraskuuta 2012

Tähdet, tähdet







Meille tuli Yrjö kylään : ( Tuo pahamainen ja ei toivottu vierailija, joka laittaa perheessä kaiken mullin mallin, pyykkikone laulaa ja banjot soi!
  Tässä kuumeisen vatsatauti potilaan vointia seuraillessa laitoin olohuoneeseen ostamani tähdet, pikkuisen joulun tuntua kuin varkain.. Eikä nämä edes niin jouluiset ole, vai?
 Ekat glögitkin on tässä huushollissa juotuna ja piparit syötynä, siitä se joulun odotus sitten lähtee.
 Nuo tähdet ovatkin minusta aivan ihanat, vuosia sitten sain tähdistä tarpeekseni, kun ne alkoivat vallata kotiamme, mutta nyt pysyn kohtuudessa, nämä kuuluvat jotenkin talveen ja juhlaan. 


Aurinkoista torstaita Sinulle!





sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Pikku tuunaus

Ulkona on harmaata ja mielikin on vähän maassa, joten päätin toteuttaa pienen tuunauksen eilen postaamaani tyttären huoneeseen. Muutos on todella pieni ja varsinkin etäämmältä katsottuna huomaamaton, mutta se piristi vähän mieltä ja onneksi on suklaata!




Tarvitaan rulla Teippitarhan Washi teippiä ja


Ikean kaappi.. Huomaa että myös sadepisarat on vaihtanut eilisestä suuntaa : )


Nupit olen vaihtanut jo aiemmin ja teipillä sai kaipaamaani kontrastia romanttistyyliseen kaappiin lisää : )




Seesteistä ja rauhaisaa sunnuntaita Sinulle.



lauantai 3. marraskuuta 2012

Neiti melkein 5v

Meillä asustaa ihana pikkuinen tyttö, joka muistuttaa kovin Peppi Pitkätossun ja Pikku Myyn sekoitusta jos sellaisia siis oikeassa elämässä olisi. Tämä kuopuksemme täyttää pian viisi vuotta, mutta joulukuun lapsena hän on kyllä kovin pieni vielä, meidän aikuisten mielestä ainakin.
  Hän rakastaa yli kaiken pehmoleluja, eikä toivo enää My little ponyja joulupukilta vaan barbapapoja ja Myyrälle kavereita. Tosin mieli voi muuttua moneen kertaan vielä ennen joulua : ) 



Huone neidillä näyttää hyvin usein tältä...
Siivoamaan pyydettäessä hän ilmoittaa selkeästi ettei jaksa tai hänellä on jalka poikki.
 Hän myös pyysi leffaa ilmoittamalla, että jos en heti sitä hänelle laita, niin menetän hänelle kaikki rahani, enkä minä voi sitten ostaa kalliita juttuja, vain hän voi ostaa.



Yhdessä siivoaminen sentään onnistuu ja nyt kun huone on siivottu, hän vaalii siisteyttä ehkä päivän, jonka jälkeen se on samassa kunnossa kun ylimmäisessä kuvassa..


Verhot on saatu viimein ikkunaan.. Mutta nukkekodin seinää ei olla saatu korjattua vielä.





Sadepisarat kiinnitin nyt vinoon, mutta suoristan ne koska näyttivät suorassa paremmilta





Tyttöjen huoneiden peilit ovat kovassa käytössä : )


Omia askarteluita.

Nyt me lähdemme tyttöjen kanssa Ti-ti nalle konserttiin ja odotamme illaksi isiä risteilyltä kotiin. 
Sytytämme kynttilöitä ja muistelemme läheisiä poisnukkuneita, vaikka emme heitä näe niin he ovat aina sydämissämme.

Tunnelmallista iltaa toivotan!